HOFER in Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje predstavljata Vrečko dobrote

Zadnjič posodobljeno: :

Z nakupom vrečke osnovnih živil in izdelkov za nego v vrednosti 25 evrov pomagate otrokom in mladostnikom iz programa Botrstvo v Sloveniji, HOFER pa vsaki vrečki doda še darilni bon za 10 evrov.

HOFER v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje ob prihajajočem mednarodnem dnevu boja proti revščini začenja projekt Vrečka dobrote. Prepričani, da lahko z malimi dejanji naredimo veliko, predstavljajo projekt, v katerem lahko prav vsak z nakupom Vrečke dobrote, ki vsebuje osnovna živila in izdelke za nego, neposredno pomaga otrokom in mladostnikom iz socialno ogroženih družin. Trgovec ob tem vsaki Vrečki dobrote doda še HOFERjev darilni bon za 10 evrov, ki družinam omogoča, da vrečko dopolnijo z izdelki po lastni izbiri. Vrečko dobrote je že mogoče kupiti na vreckadobrote.si.

Kaj je Vrečka dobrote?

Vrečka dobrote je vrečka osnovnih dobrin, s katerimi lahko pomagamo otrokom v stiski. Napolnjena je z osnovnimi živili in izdelki za nego HOFERjevih ekskluzivnih blagovnih znamk v vrednosti 25 evrov (testenine, riž, polenta, izbrana konzervirana živila, živila za zajtrk ter nekaj osnovnih izdelkov in pripomočkov za nego). Trgovec vsaki vrečki doda še HOFERjev darilni bon za 10 evrov, kar družinam omogoča, da vrečko dopolnijo z izdelki po lastni izbiri. Vrečka gre v roke otrokom in mladostnikom iz družin v stiski pod okriljem programa Botrstvo.

Kako lahko podarite Vrečko dobrote?

Vrečko lahko podarite prek spletne strani vreckadobrote.si. Z enostavnim spletnim nakupom lahko tako kdorkoli pomaga tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo – otrokom in mladostnikom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.

Kako podariti Vrečko dobrote

Vrečka dobrote je lahko tudi (praznično) darilo

Vrečka je lahko dobra izbira tudi takrat, ko ne vemo, kaj podariti za darilo. To se pogosto zgodi v predprazničnem času, ko se obdarujemo širše. V trenutnih negotovih časih, pa tudi sicer, je predpraznično obdobje čas, ko se osebne stiske občutijo še toliko bolj. Vrečka dobrote je lahko lepo darilo, s katerim naredimo dvojno dobro, saj razveselimo prejemnika darila, poleg tega pa tudi tiste, ki pomoč resnično potrebujejo.

Dodatne Informacije

Vrečka dobrote

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 dokumentarnih filmov, zaradi katerih boš začel razmišljati trajnostno