Čas je, da se končno odpoveš moškemu, ki mu ni mar zate

"Moški je kot reka, a ženska kot jezero." - Kurdski pregovor

Občudovanja vredno je, če odpustite ljudem, ki so vam storili krivico. A zakaj odpuščate in sprejemate dejanja le zaradi tega, da bi se v vaše življenje vrnil moški, ki ga ne morete preboleti? Ko je povedano in narejeno vse, kar jelahko, se nič več ne more spremeniti. Ne misli več na vas. Čas je, da se premaknete naprej.

Zakaj je čas, da pozabite moškega, ki ga ne zanimate?

1. Vanj ste vložili preveč časa

Naredili ste vse, da bi stvari z njim delovale, težava pa je v tem, da on ne počne enako za vas. Obstaja črta in vi ste edini, ki jo lahko potegnete. Potegnite jo!

2. Zaslužite si nekoga boljšega

V tem trenutku si težko predstavljate, da je nekje moški, ki vam bo všeč. Takšen, ki vas bo oboževal. Obstaja, obstaja, vendar ga ne boste našli, dokler ne končate in zaprete vrat s tem moškim, ki mu ni mar za vas in nadaljujete z življenjem.

3. Preveč ste navezani naj

Mislite, da je ta odnos, ki ga sploh ni, vaše razmerje in menite, da boste lahko v sekundi, ko boste našli nekoga drugega, ljubili in nadaljevali življenje z drugim moškim. To ne deluje tako. Med vama je še vedno obstaja navezanost, ampak če on ni navezan na vas, zakaj bi bili v? Končajte to navezanost.

4. Uničuje vašo energijo

Še vedno mislite, da obstaja možnost, da bosta nadaljevala vajin odnos. Razmišljate, da se sploh nista sprla ali kaj podobnega. Vaša čustva so na trenutek polna bolečine in žalosti. Prihajajo iz vas, kakor nekakšen žalosten vodnjak solz, ki se polni vsako uro. Zakaj zapravljate svoj čas in energijo za nekoga, ki mu ni mar za vas?

5. Naučili ste se lekcij

Vsak odnos nastane, da bi vas nauči lekcij, ki vas spodbujajo k rasti. Ne vztrajajte v procesu, v določenem trenutku se je potrebno premakniti naprej. Usedete se v avtomobil, sam od sebe ne bo odpeljal, dodati morate plin, torej? Dodajte plin in vzamite s seboj vse, kar ste se naučili in samo peljite.

6. Ne cenite se dovolj

Nikomur na svetu ne bi smelo biti prijetno, če bi od nekoga dobil samo polovico njegove pozornosti. Če se cenite, bi vas moral spoštovati tudi on in se tako obnašati do vas. Ste pametna, lepa ženska in potrebujete nekoga, ki bo videl vse te lastnosti in jih cenil.

7. Če bi mu bili res všeč, bi vedeli

Če se v vas prižge rdeča luč in dvomite vanj, sprejmite to intuicijo, da ni vreden vašega časa. Odločite se zase, ko je dovolj, je dovolj. Bo z vami ali pa ga ne bo.

8. Priložnostni odnos ni trajen

Številne ženske si govorijo, da so zadovoljne z naključnimi zmenki, vendar si lažejo, da ne bi izgubile moškega. Je to res vaš dolgoročni življenjski cilj ? Ne pozabite, on bo slej kot prej odšel.

9. Bolje je biti sam, kakor se pretvarjati, da ste v razmerju

Vanj vlagate ves čas, prejema vso pozornost in energijo. Je vaša prioriteta. Zanj bi storili vse. A on, vam ne nudi nič. Zamislite se. Namesto vlaganja energije in čustev v osebo, ki vam ne vrača nič od tega, se usmerite vase in delajte na sebi.

10. Spravlja vas v stres

Ne bodite obupani. Ni zadnji moški na svetu. Naj ostane nedostopen. Ne poslušajte tiste obupane punčke, ki tako in tako ni resnična.

11. Zaslužite si nekoga, ki vas bo imel rad

Ta moški vam v življenju ne dela nobene usluge. Spustite ga iz svojega življenja in se obkrožite z ljudmi, ki vas imajo radi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so lastnosti fanta, ki ga ne smeš spregledati!