fbpx

Waterman Svpetrvs: užitkarski resort na otoku Brač (Hrvaška)

Foto: watermanresorts.com

Waterman Svpetrvs Resort - obalno zatočišče miru in razvajanja na enem najlepših dalmatinskih otokov.

Letovišče Waterman Svpetrvs, leži ob slikoviti obali Supetra, in je pravo zatočišče spokojnosti ter razkošja. S svojo idilično lokacijo ponuja nepozaben pobeg za tiste, ki iščejo popolno mešanico sprostitve in razvajanja. Od elegantno opremljenih sob do kulinaričnih užitkov resort obljublja očarljivo počitniško izkušnjo na enem najlepših dalmatinskih otokov.

Okusno opremljene in elegantne sobe v Waterman Svpetrvs so zasnovane za maksimalen užitek in udobje gostov. Potopite se v razkošje, ki ga ponuja kraljevska postelja in uživajte v pomirjujočem ambientu vaše zasebne terase ali balkona, ki ponuja dih jemajoče poglede na azurno modro Jadransko morje ali bujne vrtove.

Waterman Svpetrvs Resort

Velik poudarek v resortu je tudi na kulinariki. Razvajajte svoje čute v izjemnih restavracijah letovišča, kjer izkušeni kuharji predstavijo svoje kulinarične sposobnosti skozi simfonijo okusov. Od svežih morskih dobrot, pripravljenih z lokalnimi sestavinami, do prijetnih sredozemsko navdahnjenih jedi- prav vsak grižljaj slavi bogato kulinarično dediščino regije.

Letovišče Waterman Svpetrvs gostom nudi tudi vrsto dejavnosti in tretmajev sproščanja. Sprostite in pomladite se v razkošnem zdravilišču letovišča, kjer vas čaka vrsta pomirjujočih tretmajev in wellness ritualov. Potopite se v mirne vode zunanjih bazenov ali se sončite na neokrnjeni peščeni plaži le nekaj korakov stran od letovišča. Aktivnim popotnikom so na voljo različni vodni športi, fitnes in teniška igrišča, ki zagotavljajo popolno ravnovesje med sprostitvijo in rekreacijo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.