fbpx
Foto: Booking.com

White House – Bela Hiša: nadvse zanimiva nastanitev v naši prestolnici

Bela hiša, ki se nahaja v Šiški, je priljubljena izbira urbanih popotnikov, saj nudi dobro izhodišče za odkrivanje prestolnice in širše Slovenije.

Apartmaje White House – Bela Hiša najdete na dobro dostopni lokaciji, nahaja pa se le nekaj minut stran od priljubljenega parka Tivoli. Prav zato je prava izbira, če želite vikend preživeti v prestolnici ali pa si želite bolje ogledati bližnje bisere Slovenije. V bližini najdete vrsto trgovin in restavracij, prav tako so dobre povezave z javnim prometom, gostom je na voljo tudi brezplačno ograjeno parkirišče.

Poleg namestitev je v prvem nadstropju urejen tudi prijeten strešni vrt za druženje. Izbirate lahko med štirimi dvoposteljnimi sobami in osmimi apartmaji različnih velikosti, zato vsak tip popotnika najde nastanitev, ki mu najbolj ustreza. Nastanitve so opremljene v skladu z ekološkimi standardi, za sanitarno vodo se uporablja deževnica, osvetlitev je LED.

V apartmajih najdete polno opremljene kuhinje z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati. Spalnice so opremljene z dvojno vzmetenimi posteljami, ki vas zazibajo v zaslužen spanec, na vašo željo vam pripravijo tudi otroško posteljo, nekateri apartmaji pa imajo že predvidene otroške sobe. Štiri enote se lahko pohvalijo celo z lastnimi terasami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!