+Winter insoles: pametni ogrevani vložki za čevlje

Ste med tistimi, ki imajo pogosto premražena stopala? Ogrevani vložki za čevlje +Winter insoles na Kickstarterju so pravi zimski blagoslov za vse, ki nas rado zebe. Ne le, da nam je s temi vložki na baterije resnično toplo, toploto lahko celo uravnavamo prek pametnega telefona.

Osnovne Informacije
Znamka

+t

Model

+Winter insoles

Cena

93 € +

Trgovina

Kickstarter.com

Ko nas enkrat zazebe v stopala, smo hitro prezebli po celem telesu. Toda zdaj lahko pozabite na premražene noge na zimski tržnici, na zimskih sprehodih, med smučanjem, drsanjem, tekom, hojo, na kolesu ali pri drugih zimskih športih. Švicarji so za vse premražene ustvarili ogrevane vložke za čevlje na baterije +Winter insoles.

Značilnosti ogrevanih vložkov Winter Insoles
Značilnosti ogrevanih vložkov +Winter Insoles

Kako delujejo +Winter insoles?

Ogrevajo se na baterijo, ki jo brez težav znova napolnimo, so zelo lahki, ergonomsko oblikovani in tanki (2–6 milimetrov) ter primerni za praktično vsak čevelj za vsakdanjo ali športno uporabo. Baterija zdrži do pet ur, nato jo znova napolnimo. In sicer tako, da vložke postavimo na brezžični polnilec. Vložke +Winter insoles tudi upravljamo brezžično, temperaturo uravnavamo s pomočjo mobilne aplikacije. Vložki delujejo tudi, če je baterija telefona na psu, zahvaljujoč posebni napravi v vložku.

Nič več premraženih stopal pri zimskih športih (Foto: Shutterstock)
Nič več premraženih stopal pri zimskih športih (Foto: Shutterstock)

PREBERITE ŠE: So adidas Tubular najbolj udaren copat tega leta?

Za zdaj jih lahko kupite le na spletu, zaloge pa niso nič kaj velike. Za evropski trg so izdelali le nekaj sto parov. V kolikor ideja uspe, se bodo lotili prodaje na veliko. Vložki so izdelani v severni Italiji in za spremembo ne na Kitajskem.

Video: predstavitev ogrevanih vložkov +Winter insoles

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!