Božično-novoletni koncert Simfoničnega orkestra SNG Maribor

Zadnjič posodobljeno: :

Tudi letos nas bodo v SNG Maribor razvajali z božično-novoletnim koncertom hišnega simfoničnega orkestra. Pripravite se na nepozabni glasbeni dogodek in sebi ter najdražjim polepšajte praznične decembrske dni.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Velika dvorana SNG Maribor

Organizator

SNG Maribor

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

25,00 €

Letošnji božično-novoletni koncert Simfoničnega orkestra SNG Maribor nam bo postregel z nekaterimi najbolj znanimi melodijami dunajskih mojstrov polke in valčka, tem pa se bodo pridružile tudi plesno razgibane skladbe po motivih vročekrvne ciganske glasbe. Prav ta je bila večkrat neusahljiv navdih mnogih velikih skladateljev operne in simfonične glasbe.

PREBERITE ŠE: Božični koncert pred magistratom 2016

Simfoničnemu orkestru SNG Maribor se bodo pridružili štirje pevski solisti in ljubljenci opernega občinstva Petya Ivanova, Guadalupe Barrientos, Martin Sušnik in Jaki Jurgec. Poleg opernih solistov pa se bo s ciganskimi melodijami predstavila tudi koncertna mojstrica Oksana Pečeny Dolenc.
Pridružite se na tem nepozabnem glasbenem dogodku in si polepšajte praznične decembrske dni.

Dodatne Informacije

Dirigent: Simon Krečič
Solisti: Petya Ivanova, sopran, Guadalupe Barrientos, mezzosopran, Martin Sušnik, tenor, Jaki Jurgec, bariton, Oksana Pečeny Dolenc, violina

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani 2020: kdaj je prižig božičnih lučk?