fbpx

Xiaomi Store Koper: Xiaomi širi svoje poslovanje v Sloveniji

Foto: Xiaomi
Zadnjič posodobljeno: :

Po dveh slavnostnih otvoritvah trgovin Xiaomi Store v Mariboru in Ljubljani je čas za Koper! Svojo tretjo trgovino v Sloveniji bo Xiaomi odprl v soboto, 11. decembra, v največjem nakupovalnem središču na Obali – v Planetu Koper. Otvoritvena slovesnost, kjer boste deležni številnih akcij in nagrad, se bo začela ob 10. uri.

Odpiranja trgovin Xiaomi Store v Sloveniji se nadaljujejo

Xiaomi nadaljuje s širitvijo poslovanja v Sloveniji. Po uspešnem odprtju trgovin v Mariboru in Ljubljani sedaj Xiaomi prihaja tudi na Obalo, in sicer v Koper. Xiaomi zasleduje jasen strateški načrt – poleg sodelovanja s trgovskimi verigami, operaterji in spletno prodajo, sestaviti verigo lastnih Xiaomi Store prodajaln v večjih slovenskih mestih. Na ta način pametni telefoni in izdelki iz ekosistema Xiaomi, postajajo dostopni vsem oboževalcem Xiaomija.

Foto: Xiaomi

Trgovine Xiaomi so od leta 2020 doživele hitro rast, saj jih je po svetu že več kot 1000. Jedro uspeha temelji na spoštovanju do uporabnikov, kar se kaže tudi v odličnih poslovnih rezultatih v letošnjem letu.

Odprtja trgovine v Kopru se bodo udeležili generalni direktor regije CEE in nordijskih držav, Andrew Wong, namestnik generalnega direktorja regije CEE in nordijskih držav, Andrzej Gladki, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško, Goran Mudrovčić, ter predstavniki podjetja Oric Eco Business, maloprodajnega partnerja v Sloveniji.

Foto: Xiaomi

Posebne akcije in popusti ob slavnostnem odprtju

Kupci lahko pričakujejo do 50% popust na pametne telefone in druge izdelke, vključno s Xiaomi Mi 11 T Moonlight White, Redmi Note 10 Pro Glacier Blue, Redmi Note S, Redmi 9AT, Mi band 6, TV Stick EU, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, Mi 360° Home Security Camera 2K Pro, Mi Electric Scooter 3 in Mi Electric Scooter Pro 2.

Prvih 100 kupcev bo sodelovalo tudi v posebni nagradni igri za Mi Scooter 3. Še več, vsi kupci bodo prejele kupone z različnimi zneski popustov do 50 %.

Foto: Xiaomi

Ampak tudi to še ni vse!

Vsake 3 ure bo na vrsti posebno žrebanje, v katero bodo vključeni vsi kupci. V trgovini Xiaomi Store bodo razdelili: pametni telefon Xiaomi Mi 11 T White 8 + 128, Redmi 9AT Granite Grey, Mi Smart Air Fryer, pametne ure Mi Watch, Redmi 2 lite in slušalke Redmi Buds 3.

Foto: Xiaomi

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!