Foto: Xiaomi

Xiaomi store Maribor: Xiaomi odpira svojo prvo trgovino v Sloveniji

Xiaomi širi svojo prisotnost na slovenskem trgu z odprtjem trgovine »Xiaomi Store«. Xiaomi, eno vodilnih tehnoloških podjetij na svetu, bo v Sloveniji odprl svojo prvo trgovino »Xiaomi Store«, in sicer 4. septembra ob 10:00 v mariborskem nakupovalnem središču Europark.

Gre za prvo trgovino »Xiaomi Store« na slovenskem trgu. Xiaomi širi svoje poslovanje v tej slovenski regiji s strateškim ciljem ponuditi svoje pametne telefone in druge izdelke oboževalcem blagovne znamke Xiaomi v tem delu države.

Trgovina »Xiaomi Store«

Trgovine Xiaomi so od leta 2020 doživele hitro rast, saj ima Xiaomi na mednarodnih trgih trenutno prek 1000 trgovin, v Mariboru pa gre za njegovo prvo trgovino v Sloveniji. Uspeh Xiaomija temelji na spoštovanju uporabnikov, kar je razvidno tudi iz odličnih poslovnih rezultatov v prvem in drugem četrtletju leta 2021. Glede na podatke podjetja Canalys o prodanih pametnih telefonih za prvo in drugo četrtletje 2021 je Xiaomi zasedel drugo mesto v Evropi. V srednji in vzhodni Evropi ohranja prvo mesto z 82% letno rastjo in 32% tržnim deležem.

Odprtja trgovine Xiaomi Store se bodo udeležili predstavniki podjetja Xiaomi za Slovenijo in Hrvaško ter predstavniki Colbyja, maloprodajnega partnerja Xiaomija v Sloveniji. Kupci lahko na dan otvoritve pričakujejo od 20 do 50-odstotne popuste na pametne telefone Xiaomi in druge izdelke (pametna zapestnica Mi Band 5, nahrbtnik Mi Casual Backpack, Mi prenosni zračni električni kompresor, Mi čistilec zraka 3H, Mi pametna ura, Mi robotski vakumski sesalnik, Mi električni skuter Essential in AMG, ojačevalnik Mi WIFI Range Extender Pro, pametna elektronska tehtnica Mi Body Composition Scale 2, Mi ročni vakumski čistilec G10 ter pametni telefoni Redmi Note 9 3+64, Redmi 9C 3+64, POCO F3, Mi 11 Lite 5G, M3 Pro in Redmi Note 10S 6+128).

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!