XO – Let’s Play House + THE MAGICIAN: house žurka v Cirkusu

Na sceni housa vlada že naravnost neznosna suša. Zabav, sploh takšnih, na katerih house ne bi bil le zvok v odzadju, je sramotno premalo. Zato Klub Cirkus v sodelovanju s Collegium Clubbing prevzema vajeti v svoje roke. V soboto, 9. septembra 2017 se obeta nor house žur. Vabljeni na Let’s Play House + THE MAGICIAN.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Klub Cirkus, Ljubljana

Organizator

Cirkus

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

8,00 €

Problem je jasen: dobrih house zabav je bilo to poletje absolutno premalo. S pojavom jesenskega mraza pa bo potrebno aktivno pregreti naša telesa. Odlična priložnost za to bo ta vikend, 9. septembra 2017, v Klubu Cirkus v Ljubljani. Collegium Clubbing in Cirkus prevzemata vajeti v svoje roke. V seriji XO se obeta zabava Let’s Play House + THE MAGICIAN. Belgijski glasbeni čarodej THE MAGICIAN je mojster, ki je Klub Cirkus osvojil že kot član dueta Aeroplane. Med kralji scene ostaja z udarnimi miksi, kot so Sunlight (ft. Years & Years), ‘Rather Bee’ (Clean Bandit), Together in Shy. Na zabavi bosta nastopila tudi Nati Katchi in Urban Pfeifer. Se vidimo v Cirkusu!

PREBERITE ŠE: Tretja izdaja festivala Grajska muzika 2017

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Štream: serija interaktivnih spletnih prenosov koncertov iz Kina Šiška