fbpx

Yo – najbolj minimalistična aplikacija za popolnoma nov način komunukacije

Yo

Aplikacija, ki vse, kar naredi, je... Yo. In to je to. Ob poplavi aplikacij, ki uporabniku nudijo več, kot si lahko zamislimo danes, jutri, celo prihodnje leto, je aplikacija Yo, resnična osvežitev v svetu mobilnih aplikacij.

Ko se je Moshe Hogeg, direktor podjetja Mobli, preprosto naveličal klicati svojo asistentko, je svojemu razvijalcu naročil aplikacijo, ki bo poskrbela prav za to. Ta razvijalec je bil Or Arbel, ki je kasneje potreboval le 8 ur za osnovno postavitev aplikacije Yo, kar je bilo očitno dovolj, da je pritegnila za milijon dolarjev vredno pozornost investitorjev.

Yo.
Yo.

Vzpostavitev vzdevka, kontakt s prijateljem s to aplikacijo in že lahko s pritiskom na kontakt pošlješ test in posnetek izgovorjenega Yo. Če sporočiš Yo Yo, nakažeš, da se počutiš še posebej klepetavo. Popolnoma nov način klepeta in nova oblika resnično neinvazivne komunikacije, ki na kratko pove več… in več kot dovolj: opozori vas, ko se na vašem najljubšem blogu objavi nova vsebina, z Yo lahko ljubo osebo opomnite, da mislite nanjo, Yo iz vaše picerije sporoča, da pridete po naročeno in če med sestankom prejmete Yo, nihče ne bo vedel, da vas je aplikacija opozorila na pravkar zadeti gol vaše najljubše ekipe na svetovnem prvenstvu.

Še zanimivost: da pošljete Yo prek sms-ja, naredite 10-12 potez, prek YO aplikacije le 2. To je to? Yo, opa, ja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!