fbpx

Britanski navtični glamur in dirkanje na vodi – HUNTON XRS43

Hunton je britanski proizvajalec luksuznih gliserjev, ki ga je ustanovil dirkač Jeff Hunton pred 30 leti. Velja za neke vrste "Aston Martin na vodi", potovalni super gliserji Hunton so dobro znani po svoji izjemni prilagodljivosti. Dejstvo je, da ustvarjalna ekipa gliserjev Hunton naredi vse, da stranki dostavi sanjski gliser. Takšnega, ki izpolnjuje njihove sanje o sanjskem plovilu. Eden zadnjih njihovih izdelkov je XRS43, ki navduši z brezčasno eleganco, izjemno izdelavo in zapeljivo močjo.

Dirkaška deščina pogojuje izjemno pozornost pri oblikovanju trupa, ki išče navdih v “deep v hull“, obliki, ki je skozi 3 desetletja ekipi Hunton pripomogla do mnogih zmag na različnih tekmovanjih in pokalih.

Hunton velja za neke vrste  "Aston Martin na vodi"
Hunton velja za neke vrste “Aston Martin na vodi”

Izjemna motorizacija

Motorizacija plovila je seveda tako kot vse na tem plovilu prilagodljiva. Hunton XRS 43 je lahko opremljen z dvema Cummins, ki premoreta 480KM in z njima doseže najvišjo hitrost 60 vozlov.

 S takšno kombinacijo bo XRS "letel" tudi do 75 vozlov.
S takšno kombinacijo bo XRS “letel” tudi do 75 vozlov.

Če želite še bolj razburljivo mešanico hitrosti, veselja in zabave, si lahko izberete drugo specifikacijo motorja, na primer 662 konjska Mercury Racing bencinska motorja s NXT pogoni. Kot vrhunec ponudbe pa sta na volja dvojčka s 700 konjskimi močmi in sci Supercharged MerCruiser motorji. S to kombinacijo bo XRS “letel” tudi do 75 vozlov.

Ultimativni luksuz

XRS43 je verjetno najboljša kombinacija zmogljivosti in luksuza, odlična kombinacija moči in elegance.

Brezčasna eleganca, tudi v notranjosti.
Brezčasna eleganca, tudi v notranjosti.

V notranjosti Hunton XRS43 ponuja dobro stojno višino, tako bo glava na varnem. V podpalubi nas pričaka prostoren salon v katerem je vse potrebno za krajše izlete, v premcu se nahaja postelja na razpolago pa je seveda tudi wc s tuš kabino. Izjemno pozornost do detailov in materialov se kaže v izbiri najboljših materialov, usnja ter kakovostnega lesa.

Ogled galerije

Dodatne Informacije

Bi ga imeli? preko spletnega mesta Hunton, lahko oblikujete svoje plovilo HRS43, izberete barve zunanjosti in notranjosti ter pripravite saj $587.000 zelencev.
+ Konfigurator plovila

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!