YouTube Red: YouTube brez oglasov in z ekskluzivno vsebino

YouTube Red

Veš, kaj je YouTube Red? Ne, YouTube ne bo začel gostiti pornografske vsebine. Gre za nov naročniški ''paket'', za boljšo uporabniško izkušnjo tako na namiznih računalnikih kot prenosnih napravah, ki omogoča, da si ogledujete posnetke brez oglasov, poleg tega pa lahko YouTube uporabljate kot glasbeni predvajalnik in si shranite posnetke za ogled kasneje, tudi ko ste brez povezave s spletom.

YouTube Red je YouTube brez oglasov, ne različica z vsebino za odrasle. Razočarani? Ne bodite! Prinaša namreč obilico prednosti pred ”navadnim” YouTubom. Trenutno je storitev na voljo čez lužo, kjer je za uporabo rdeče različice treba plačati (preračunanih) 9 evrov, že kmalu pa bomo lahko ”rdeči” naročniki postali tudi v Evropi.

PREBERITE ŠE: YouTube: najbolj popularni glasbeni videospoti leta 2015

https://youtu.be/YL9RetC0ook
Čeprav je glavna prednost plačljive spletne storitve YouTube predvajanje videoposnetkov brez oglasov, pa YouTube Red prinaša še možnost uporabe platforme kot glasbenega predvajalnika, prav tako omogoča shranjevanje posnetkov za kasnejši ogled, tudi ko nimate povezave s spletom. Rdeči uporabniki bodo imeli tudi ekskluziven dostop do originalnih YouTubovih vsebin, to je filmov, dokumentarcev in TV-serij. Nekaj videogradiva, ki je plod njihove lastne produkcije, lahko spoznate v spodnjih napovednikih.

Scare PewDiePie

Dance Camp

A Trip to Unicorn Island

Lazer Team

Dodatne Informacije

Več informacij:
youtube.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Apple iMac (2021): najtanjši in najbolj barvit iMac do zdaj