Z njo lahko načrtuješ prihodnost: kdaj veš, da je ženska, ki si jo izbral, prava?

Kdaj veš, da je punca, ki si jo izbral, prava?

Ljubezen je loterija. Lahko "zadaneš" žensko, ki ti bo zlomila srce ali pa sorodno dušo. Nikoli zares ne veš, kakšna je oseba, ki si jo izbral (saj veš, nikomur ne moreš videti v glavo), a kljub temu obstaja kar nekaj pokazateljev, ki kažejo na to, da je punca, ki si jo izbral, prava.

Sodobna razmerja se v marsičem razlikujejo od tistih, ki so jih imeli tvoji stari starši, vendar se v eni stvari gotovo ujemajo – v neizogibljivi skrbi ali želji, da je ženska, s katero načrtuješ prihodnost, prava.

Če želita, da vama uspe, potem moraš biti pozoren na te tri zlate pokazatelje.

Predstavlja intelektualni izziv.

Tvoja draga ti mora predstavljati intelektualni izziv.
Tvoja draga ti mora predstavljati intelektualni izziv.

Na začetku razmerja si bil verjetno tudi ti v oblakih – razmišljal si le o tem, kako se bosta stiskala, poljubljala in občudovala drug drugega. Takrat nisi imel časa za pogovore o atomski fiziki, globalnem segrevanju in politiki, če karikiramo. Ženska ti mora predstavljati mentalni izziv oziroma mora njena inteligenca nenehno stimulirati tvoje možgane.

Saj veš, da se bo tudi tvoja žival v hlačah, ki je na začetku razmerja nekoliko divja, pomirila, in ti bo slej kot prej postalo pomembno ali celo pomembnejše to, da imaš ob sebi osebo, s katero se lahko pogovarjaš o globljih temah.

V življenju si želita enake stvari.

Pomembno je, da si želita iste stvari v življenju.
Pomembno je, da si želita iste stvari v življenju.

Četudi vsi ostali dejavniki kažejo, da bo vajino razmerje dolgoročno, se morata ujemati tudi v vajinih načrtih za prihodnost. Pogovorita se o tem, kakšen je vajin pogled na kariero. Ali si oba želita imeti otroke? Se imata namen preseliti v tujino? Kakšen pogled imata na spolnost, deljenje gospodinjskih opravil in življenjskih stroškov?

Če imata popolnoma drugačen pogled na vajino prihodnost, obstajata le dve poti: naredita kompromis, ki vaju bo osrečil, ali pa se razidita. Na koncu dneva, ko se skupaj uležeta v posteljo, morata zaspati brez slabe vesti in čutiti, da živita izpolnjeno življenje. Če tega ne čutiš, veš, da nekaj ni v redu.

Ambiciozna in delovna ženska

Zakaj mora biti tvoja ženska ambiciozna?
Zakaj mora biti tvoja ženska ambiciozna?

Če sta na začetku vajine ljubezenske poti, verjetno niti ne razmišljaš o tem, ali je tvoja ženska ambiciozna in razmišlja o svoji karieri. In prav je, da uživata v drugih stvareh, a tudi o tem boš moral začeti slej kot prej razmišljati. Ne razumi narobe, ne gre za to, koliko denarja zasluži in kaj dela tvoja draga, temveč dejstvo, da ima ambicije, se zanima za stvari in je pripravljena ‘prispevati za hišo’.

Ne želiš delati od jutra do večera, le da bi zaslužil za vaju, medtem ko tvoja draga leži doma, je cel dan na telefonu in čaka, da ji vse postrežeš na srebrnem pladnju. S takšno žensko ne moreš načrtovati prihodnosti – niti v materialnem smislu (investiranje v stanovanje, avtomobil, počitnice …) niti v čustvenem, saj te bo hitro začela motiti njena lenoba, vedno manj bo imela razumevanja zate in verjetno bo vedno več zahtevala.

Kateri znaki so še pomembni?
Kateri znaki so še pomembni?

Gotovo obstaja še veliko drugih znakov, ki nakazujejo, da je ženska, s katero nameravaš načrtovati prihodnost, prava zate, a izpostavili smo tri zlate, za katere menimo, da lahko predstavljajo največji kamen spotike v razmerju, težko jih popravite v poznejših fazah razmerja in zares dokazujejo, da ljubezen ni dovolj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 zvezdniških parov, ki so s spolnostjo čakali do svoje prve poročne noči