Za dekle, ki je pozabilo na svojo vrednost, a si zasluži veliko, veliko več!

Ti si dekle, ki je pozabilo na svojo vrednost, a kljub praznini, ki jo čutiš, naj ti povemo, da si zaslužiš veliko, veliko več!

Vsaka beseda, ki ti jo je kadarkoli rekel, je vtisnjena v tvoj spomin. Njegova jeza in sovražne besede te ohromijo. Ne veš več, kaj naj čutiš. Na slabo vedenje si se navadila do te mere, da te niti več tako zelo ne moti. Postalo je nova norma. Poglej se v ogledalo, videla boš dekle, ki v očeh nima več življenja. Vsak dan se zbudiš in se sprehajaš v tem telesu brez življenja – nič več ti ne prinaša zadovoljstva.

Vsak večer se uležeš v posteljo in upaš, da bo jutri bolje. Včasih, ko zapreš oči, prikličeš v spomin srečno dekle, kot si nekoč bila. Veš, da je še vedno v tebi, izgubljena v norosti, ki jo je ustvaril. Ti si dekle, ki je pozabilo na svojo vrednost, a kljub praznini, ki jo čutiš, naj ti povemo, da si zaslužiš veliko, veliko več!

Čas je, da snameš prevezo z oči in vidiš svoje razmerje takšno, kakršno je – živi pekel! Morda se tega sploh ne zavedaš ali pa si ne želiš priznati. Obljubil ti je, da te bo ponesel do nebes, a vse, kar je naredil je, da te je pripeljal v pekel.

Odpri oči in spreglej: tvoje razmerje je strupeno. Če ti prinaša več škode kot sreče, je čas, da ponovno oceniš osebo, s katero si, in situacijo, v kateri si se znašla. Ni pravično, da si čustveno izčrpana zaradi razmerja, v katerem si, niti ni koristno za tvoje duševno in fizično zdravje.

. Ti si dekle, ki je pozabilo na svojo vrednost, a kljub praznini, ki jo čutiš, naj ti povemo, da si zaslužiš veliko, veliko več!
. Ti si dekle, ki je pozabilo na svojo vrednost, a kljub praznini, ki jo čutiš, naj ti povemo, da si zaslužiš veliko, veliko več!

V strupenih odnosih se zaljubimo v fantazijski svet – fantaziramo o tem, kakšno bi lahko bilo razmerje. Žrtvujemo se in poskusimo narediti vse, kar je v naši moči, da bi uspelo, zamisel o tem, da bi zapustile fantazijski svet, pa je skoraj nemogoča. Za pošastjo vidimo princa na belem konju. Želimo biti Belle, ki bo zver spremenila v princa. A v resnici nikogar ne boš spremenila, če oseba sama tega ne želi! Ne bi smela biti prizadeta, ne bi smela bojevati takšne bitke za ljubezen. Res je, težko je zapustiti osebo, ki ti je nekoč prinašala srečo in veselje, a zaslužiš si, da si v zdravem razmerju, ki je polno vzajemne ljubezni, podpore, spoštovanja in zaupanja!

Zaslužiš si veliko, veliko več, kot pa to! Si čudovita ženska, ki so ji lagali in jo prepričali, da ni dovolj. A temu ni tako, vedno si bila “dovolj”. V resnici on nikoli ni bili “dovolj” zate. Ne opredeljujej te to, s kom živiš ali s kom si živela – edina oseba, ki določa tvojo vrednost, si ti sama! Zaslužiš si nekoga, ki ti bo dal ljubezen, ki bo tvoje srce napolnila z veseljem. Nekoga, ki te bo nasmejal. Nekoga, ki bo utišal tvoje demone v glavi. Zaslužiš si nekoga, ki bo zdravil tvoje odprte rane, ne pa na njih stresal sol.

Vzemi si čas in se vrni k sebi. Vzemi si čas za zdravljenje in ponovno najdi svojo srečo. Na koncu je veliko, veliko bolje, da si sama, kot pa da se sprijazniš z nekom, ki se do tebe tako grdo obnaša.

Vzemi si čas in se vrni k sebi.
Vzemi si čas in se vrni k sebi.

Ko boš zapustila strupeno razmerje, boš srečala ljudi, ki te bodo ponovo osrečili, te ljubili in te cenili takšno, kot si. Obstaja namreč veliko ljudi, ki čakajo nate, da te razvajajo! Dovoli si korak naprej, dovoli si srečo!

VIR: thoughtcatalog.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
3+ velike malenkosti v postelji, ki jih moški res nimajo radi!