fbpx

Za vse ženske, ki jih je ranilo nasilno razmerje!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

To je za vse vas, drage ženske, čigar duša je utrujena, čigar srce je poteptano, katerih rane so nevidne, a uničujoče. Za vse tiste, ki ste utrujene od neskončnih, nesmiselnih prepirov. Izčrpane od poskusov reševanja nečesa, kar vas iz dneva v dan počasi ubija. Spomnite se svoje vrednosti in namena!

Prebudite v sebi svojo moč! Zapustite ljudi, ki vam škodujejo. Vzemite si čas, da ste same, same s seboj in si znova zgradite življenje, ki si ga zaslužite.

Uživajte v lepoti samote, ne glede na status odnosa v katerem ste.

Navdihujte ljudi okoli sebe tako, da govorite z njimi tako nežno in ljubeče kakor same s seboj. Naj vašo preteklost zasenčili modrost vaše moči.

Ženska, bodi bojevnica, ki je še nikoli nihče ni videl.

Naučite se, da boste navdušene nad zvokom lastnega srčnega utripa. Tistega, ki vas opominja, da ste žive, ​​da je vaše življenje smiselno, da lahko spremenite svoj svet, da spremenite sebe, da spremenite življenja tistih, ki se borijo kot vi.

Zaljubi se – vase. Foto: Pexels / Pixabay

Zaljubite se v zvok svojih korakov, ki odhajajo od stvari, ki vam niso namenjene.

Naučite se leteti, namesto da bi se oklepale ljudi, ki jih zanima samo vaša podrejenost. Ljudi, ki vam strgajo krila.

Ustvarite si življenje svojih sanj, saj si to zaslužite. V vas je luč, ki je svetlejša od omalovaževalnih besed tistih, ki se bojijo vašega potenciala. V vas je celotno vesolje, ki samo čaka, da ga zgradite. Tisto, za katerega so rekli, da ga niste sposobne ustvariti.

Dvignite se nad svoje dvome in strahove in se spomnite, kako posebne in enkratne ste v resnici.

Ko se počutite osamljene ali osramočene, poglejte na svoje življenje, bodite ponosne nase, saj si ga zaslužite toliko kot kdorkoli drug, če ne še bolj.

Niste bile postavljene na ta svet, da bi z vami ravnali slabo ali da bi se sramovale svojega obstoja, tu ste, da lahko sijete. Zaslužite si biti vidne. Zaslužite si, da bi vas nekdo globoko ljubi in ceni.

In upam, da ne glede na vse najdete voljo, da vso ljubezen daste sebi.

Morda se bojite moči, ki jo imate, ki preplavlja vaše telo in vam govori, da se soočite s svojimi strahovi. Govori, da ​​naredite naslednji korak v neznano. V vas sta pogum in moč, ki vam ju nihče ne more vzeti.

Lepa si! Foto: Hans Mendoza / Unsplash

Res je, imate brazgotine, ki kažejo, da ste preživele vse boje, ki vam jih je prineslo življenje. In v vas je moč, ki presega temno energijo tistih, ki lahko najdejo moč le v poniževanju drugih.

Te razpoke med brazgotinami zapolnite s čarobnostjo, saj je čarovnija tudi v ženskah, ki so bile ranjene, ponižane.

V vaši ranljivosti je sposobnost ustvarjanja novih svetov in novega življenja. Iz vaših razbitih delov srca lahko zrastejo nove ljubezni.

V svojih najtemnejših trenutkih se spomnite svoje popolnosti. Ustvarjene ste bili z namenom. Lepa si, draga ženska!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.