fbpx

Začnite poletje z izjemnimi Samsung pametnimi telefoni

Samsung Electronics za ljubitelje izjemnih pametnih telefonov nudi posebno promocijo, kjer z nakupom Galaxy S21 5G pametnih telefonov v dar prejmete tudi Galaxy A02s.

Galaxy S21 5G pametni telefoni predstavljajo revolucijo v svetu ustvarjanja videoposnetkov in fotografij. Odlikuje jih več kot kinematografska 8K ločljivost, s katerimi boste lahko epske fotografije zajemali kar iz videoposnetkov. Pametni telefoni nudijo vse, kar si želite, vključno z najhitrejšim Samsung čipom in izjemno baterijo z dovolj energije za cel dan. Vsi vaši podatki bodo popolnoma varni s Knox varnostno platformo, ki omogoča visoko raven zaščite – vaš pametni telefon varuje prav od čipa navzgor, in tako lahko zares zaupate v nastavljena dovoljenja za vaše podatke in aplikacije.

Samsung je poleg Galaxy S21 pametnih telefonov lansko leto predstavil tudi Galaxy A02s pametni telefon, ki združuje poenostavljeno estetiko s klasičnimi barvami. Zaradi zaobljene oblike je udoben za uporabo in omogoča preprosto gibanje s prsti po zaslonu. Uživali boste lahko v vsebinah na 16,5-centimetrskem brezkončnem-V zaslonu, s HD+ tehnologijo pa bodo vsakodnevne vsebine videti neverjetno ostre.

Izkoristite tudi nov Samsung program zvestobe Lounge v Samsung Members aplikaciji, ki vključuje številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Prednosti Samsung programa zvestobe niso omejene s številom uporab – uporabniki vrhunskih Samsung naprav, kot je tudi Galaxy S21 Ultra, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij obiščite samsung.com.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!