fbpx

Zakaj je škorpijonko nemogoče pozabiti?

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno:

Njen magnetni in skrivnostni šarm je edinstven. Škorpijonko je težko pozabiti!

Škorpijonka je ognjeno znamenje, ki zna uresničiti svoje ambicije. Lahko je popolna prijateljica in najhujši sovražnik – pripravljena vam je zaupati in vam dati priložnost, a če jo prizadenete in izdate njeno zaupanje, se bo takoj oddaljila.

Osredotočena je na tisto, kar hoče, in se ne bo ustavila pred ničimer, da bi to dobila. Če se zaljubi, je neomajna v svoji predanosti. Njena naklonjenost je neverjetna, njena ljubezen je brezpogojna, pripravljena je ostati z vami v dobrih in težkih časih.

Težko se zaljubi, a ko se zaljubi, ste lahko prepričani, da je vaše ime vgravirano v njeno srce. Vsaka njena obljuba je namera, ki se bo kmalu uresničila. Ne skriva svojih čustev . Prisotna bo v vseh vidikih vašega življenja – ljubila vas bo iskreno, brez igric, manipulacij, pretvarjanja.

Foto: envato
Lahko ste prepričani, da vas nikoli ne bo izdala. V svojih čustvih je izjemno iskrena, in ko ji boste všeč, boste to zagotovo vedeli. Škorpijonka ne zapravlja časa za priložnostna razmerja, želi si ljubezni, ki se ji lahko posveti in raste. Nikoli ne obljublja tistega, česar ne more izpolniti, je pa gotovo, da v vsak odnos veliko vloži.

Odnosi z njo niso lahki. Preizkuša vašo potrpežljivost, preizkuša vaše meje, podira zidove in vas razorožuje, pozna vaše šibke točke, pozna vaše srce. Ne bo se nehala truditi, dokler se ji ne odprete in popolnoma pripadate.

Ljubiti škorpijonko ni za tiste, ki se niso pripravljeni prepustiti. Vendar je nekaj na njej, zaradi česar si želite tvegati. Njen magnetni in skrivnostni čar je edinstven in ne glede na to, koliko se trudite, je ne morete pozabiti. Njena ljubezen je večna.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.