fbpx

Zakaj moški skrivajo te 3 tipične znake zaljubljene predanosti?

Zakaj moški skrivajo svoja čustva?!

Foto: Muhammadh Saamy / Unsplash

Moški eveolucijsko gledano pri ženskem spolu nikdar niso smeli pokazati svoje šibkosti! A, če bereš med vrsticami ga boš popolnoma enostavno prebrala! Takrat boš vedela vse o njem in prebrala boš njegova prava čustva!

Zakaj moški skrivajo svoja čustva?! Obstajajo moški, ki te že kar takoj zapisajo z različnimi načini izkazovanja ljubezni, obstajajo pa tudi takšni, ki svojo ljubezen skrivajo nekje v globini srca. Zakaj? Ker še zanjo sami ne vedo ali pa se enostavno bojijo priznati, da so se zaljubili. A vedi, ljubezen bo vedno našla način, da se pokaže. In to so 3 skriti znaki, da so njegova čustva do tebe res globoka.

Začutiš lahko njegovo čustveno ranljivost

Med znake ljubezni vsekakor spada tudi čustvena krhkost. Moški tega občutka ne marajo, ker temelji na ranljivosti, poleg tega pa je naša družba zasičena s kultom supermaskulinitete, kjer velja, da se je vsake ranljivosti treba sramovati.

Kako se čustvena ranljivost izraža? Ko je s tabo iskreno srečen. Istočasno pa doživlja stres in se hitro vznemiri. Morda bo začel biti ljubosumen brez razloga ali pa ga bo skrbelo, da ga boš zapustila, pa tudi če temu še zdaleč ni tako. To ne pomeni, da ti delaš karkoli narobe, to pomeni, da so tvojega moškega preplavila močna čustva in še ne ve, kako se naj z njimi spopade. A zapomni si, do manifestacije čustvene ranljivosti ne pride pri vseh moških.

Začutiš lahko njegovo čustveno ranljivost.
Začutiš lahko njegovo čustveno ranljivost.

Navdušen je nad tvojo edinstvenostjo

Ta znak je na nek način del tega, čemur pravimo “rožnato” obdobje romantičnega odnosa in je posledica kemijskih reakcij v možganih, ki omogočajo, da zaenkrat osebe vrednostno še ne presojamo in vidimo samo najboljše. V tem obdobju je vse videti čudovito, tako pomanjkljivosti kot vrline. Ko se moški zaljubi, brezpogojno sprejme tebe celo, tudi tiste stvari, zaradi katerih si negotova. Vidi jih kot del tebe, kot del dekleta, v katerega se je zaljubil. Pripravljen je na vse, zato te sprejme takšno, kot si in poskuša s teboj vzpostaviti najboljšo energetsko povezavo kar se da.

Na kak način se ti bo približal? Pokazal bo zanimanje zate in za tvoje hobije, interese, želel jih bo deliti s tabo, začel te bo gledati na drugačen način, za katerega je prepričan, da ga ti ne opaziš, v tebi pa bo videl nekaj čudovitega, skritega in neverjetnega.

Med vama se je vzpostavila močna vez

Prava ljubezen ne more obstajati brez globoke in bogate vezi. Najpogosteje se to kaže v tem, da te moški začne vedno bolj in bolj spuščati v kotičke svoje duše in ti vedno pogosteje omogoča, da si del različnih vidikov njegovega življenja. Tako te na primer seznani s prijatelji in sodelavci. Morda te bo peljal s sabo na družinska srečanja, spoznal te bo svojimi hobiji in aktivnostmi. Ko moški namreč vidijo svojo partnerko kot potencial za dolgoročno vezo, jo skušajo čimprej vključiti v svoje življenje.

Med vama se je vzpostavila močna vez.
Med vama se je vzpostavila močna vez.

Poleg vsega zgoraj navedenega sta pomembna znaka prave ljubezni tudi pozornost in skrb. Ko se moški zares zaljubi, vso svojo pozornost usmeri le vate. Trudi se, da zate nekaj naredi, tudi takrat, ko za to nisi prosila. Lahko te torej objame in poljubi kar tako, brez razloga. 🙂

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!