fbpx
Foto: Chase Yi / Unsplash

Vsi moški govorijo o tem tipu ženske, ki jo izgubijo in za njo jokajo celo življenje!

Takšno žensko nujno obdrži!

Ljubezen ima veliko srce, a ne neskončno. Razumeli boste, da imate v rokah zaklad, ki mu še niste odkrili vrednosti. Tudi zato je pomembno, da preberete ta zapis!

Kakšna je ta ženska, ki bi za svojo ljubezen naredila več kakor drugi?

Je tip ženske, ki ga sprva ne boste cenili. Preveč se trudi in je preveč dostopna. Ne predstavlja vam nobene uganke in skrivnosti, ker je iskrena in nekoliko sentimentalna. Njeno pozornost in čas boste vzeli kot nekaj samoumevnega, ker vam ju daje tako zlahka – ni se vam potrebno truditi, da bi si ju zaslužili. Zaradi nje ne boste vznemirjeni, saj vam je vseeno, kako se počuti. Konec koncev je kakor odprta knjiga – takoj daje odgovore (in običajno reče “da”), se ne prepira, naredi načrte, vas pokliče in želi, da gresta povsod skupaj. Preveč se trudi.

Ona je drugačna in si zasluži, da z njo ravnate spoštljivo, saj se tako tudi ona obnaša do vas (čeprav si tega ne zaslužite). Na začetku vam bo vse to všeč in boste poskušali z njo lepo ravnati, ker se zdi vse tako enostavno. Zanjo tudi je, ker je nekdo, ki razmišlja o vaših občutkih. Je nesebična, kar je občudovanja vredno. Postopoma boste začeli njeno prijaznost, razpoložljivost, nesebičnost jemati za samoumevno, mislili boste, da bo vedno tam ter da bo tolerirala vse vaše napake. Postali boste neprevidni. Nehali boste odgovarjati na njena sporočila, zavrnili boste njene klice. Začeli jo boste dojemati kot predvidljivo in celo naporno. Njeno prijaznost in vnemo boste doživljali kot zavezujočo.

Nekaj v vas se bo začelo vsej tej prijaznosti upirati in počutili se boste omejeno. Začeli se boste distancirati in obnašati neodgovorno, ona pa bo še naprej prijazna in bo skrbela za vas ter se spraševala, kaj se vam dogaja.

Na njena vprašanja ne boste želeli odgovoriti, ker ne veste, kaj naj rečete. Kaj se dogaja? Padete v vzorec lovca, ki je ujel, kar je želel in zdaj, ko ima ulov doma, ni več tako čudovit kot na začetku. V lovišču pa je še veliko divjadi.

Zakaj je odšla, če je bila vedno tam?

Postanete podobni vsem tistim, ki so jo že prizadeli. Preidete med moške, o katerih ljudje nimajo lepih besed. Moške, o katerih se govori z namrščenimi in stisnjenimi ustnicami, ki ostro izgovarjajo besede: “Ah, ta moški”.

Ona ostaja posebna in vi ne čutite izziva, da sledite tej posebnosti in ji odgovarjate s svojo edinstvenostjo. Jezite se, obnašate se razvajeno, sebično in ignorantsko. Bolj kot ona daje in bolj kot ji je mar, bolj vi postajate karikatura sebičnega moškega. Ni vam všeč tisto, kar vidite pri sebi, a za to je nekako kriva ona. Nekaj ​​v vas jo hoče samo ponižati in uničiti, da ne bi bila boljša od vas. Ni nobena svetnica, a da bi to dokazali sami sebi, boste postali najbolj beden moški, ki je v skladu z vsemi stereotipi, ki opisujejo moško čustveno bedo. Tako jo boste odrivali od sebe, da vam bo sčasoma uspelo.

Ona ve, kaj počnete, ni neumna. Toda tudi, če vas ljubi iz vsega srca, se bo slejkoprej spomnila, da ima rada predvsem sebe. Da ne želi biti vaš eksperiment, niti se ne želi hraniti z drobtinami vaše pozornosti. Ve, da si zasluži več in boljšo osebo, ampak zelo dolgo vam bo poskušala dati vse možnosti, da bi postali nekdo, ki si ga želi in zasluži. In potem bo imela dovolj, obrnila se bo tiho, brez drame in dolgih razlag ter izginila iz vašega življenja.

Dala vam je preveč priložnosti, vložila je v vas vse, kar je imela in zdaj je s tem končala. Ne boste mogli razumeti, da je to dokončno in da ste do tega pripeljali s svojim nerazvitim vedenjem. Enostavno ste jo izmučili, naveličala se je vztrajati.

Privedli ste jo do točke, ko do vas namesto ljubezni čuti usmiljenje (pred tem je šla skozi celo vrsto zapletenih občutkov in močno trpela), in sploh se niste zavedali, kaj se dogaja v njej (ker vam je bilo vseeno, kako se počuti). In ko ugotovite, da je že nekaj časa niste slišali, da niste prejeli nobenega sporočila, jo pokličete. Ugotovite, da je vaš klic blokiran. Presenečeni ste. Zakaj? Kako zdaj ni na voljo, ko pa je bilo tako rekoč do včeraj še na voljo v vseh pogledih? Prestopili ste njene meje, prebili ste njen neverjetno visok prag strpnosti. Izgubili ste jo.

Če jo boste srečali, bo prijazna, a oddaljena. Zdelo se vam bo, da ste srečali nekoga, ki ga ne poznate. In res je, niste je poznali. Prehitro se jo vzeli za nekaj samoumevnega. Mislili ste, da je nezanimiva in da vam ne nudi nobenega izziva.

Nimate pojma, kdo je in čutite, da ste v življenju izgubili nekaj dragocenega. Potem začnete to obžalovati, saj vidite, kakšen zaklad ste spustili skozi prste. Ponoči boste razmišljali o tem, zakaj je niste cenili, kot si zasluži. Se zasuli s samopomilovanjem in si rekli, da ste neumni, saj ste ji pokazali vse svoje slabe in grozne plati, ona pa je bila še vedno dobra do vas in je v vas videla najboljše. Vztrajala je ob vas, medtem ko ste vi trmarili in jo ignorirali.

Spomnili se boste vseh laži, ki ste ji jih izrekli in spoznali, da je vedela zanje, a vam tega ni povedala samo zaradi tega, da vas ne bi ponižala. Tolerirala je vaš ego in potrebo po prevladi in vašo nesramnost. Nikoli vas ni prosila, da bi ji dali to, kar si zasluži, kar si je želela. Če bi, bi postavila meje, vas poklicala na odgovornost, izsiljevala, tedaj bi bilo morda drugače. Toda to ni njena raven. In če tega ne veste in rabite nekoga, ki bi vam zategnil povodec, potem tudi vi niste njen nivo.

Videli boste, koliko truda je vložila v vaš odnos in da vi niste vložili niti četrtine. Kolikokrat ste zavrnili njene predloge in niste želeli izpolniti njenih prošenj? A ona je kljub temu bila tam za vas, ko ste jo potrebovali. Nikoli vas ni zavrnila. Brezpogojno vas je imela rada in podpirala je vse, kar ste počeli. Kljub temu, kako ste ravnali z njo.

Ne boste je mogli dobiti nazaj, ker ne pušča priprtih vrat. Ljudje, ki dajo vse od sebe, vedno naredijo vse, kar lahko, nato pa prebolijo ter gredo naprej.

Spet bo zaljubljena in srečna, ker bo imela ob sebi nekoga, ki se je morda že na podoben način naučil lekcij, ki se jih vi sedaj šele učite. Ali pa bo z nekom, ki ne beži od ljubezni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!