Zakaj se vas ljudje bojijo: dva astrološka znaka sta še posebej strašljiva!

Zadnjič posodobljeno: :

Katero astrološko znamenje s svojo osebnostjo najbolj straši?

Ljudje se včasih počutijo nelagodno v družbi raka, saj je tip človeka, zaradi katerega imajo ljudje občutek, da jim prebere vsako misel, ki jim gre skozi glavo, čeprav pravzaprav ne bo rekel ničesar na glas. Kozorog pa na primer nikoli ne dela nečesa lepega iz lažnih namenov, zato se ljudje v njegovi bližini včasih počutijo nervozne.

Oven

Ljudje zelo hitro spoznajo dejstvo, da ste v svojem življenju že veliko videli in doživeli, nato pa jih začne skrbeti, ali vam bo to, kar imajo za povedati, sploh zanimivo.

Bik

Imate sposobnost, da se hitro povežete z drugimi ljudmi, tako da imajo ljudje občutek, da je z njimi nekaj narobe, če do njih niste takoj prisrčni in topli.

Dvojčka

Ljudje so navajeni, da ste srečni, živahni in navdušeni. Če vas torej ujamejo na dan, ko ste pod stresom ali vas kaj skrbi (ker ste človek in je to normalno), jih začne skrbeti, da je to zaradi nečesa, kar so oni storili.

Rak

Ljudje se včasih počutijo nelagodno v vaši družbi, saj ste tip človeka, zaradi katerega imajo drugi občutek, da jim preberete vsako misel, ki jim gre skozi glavo, čeprav pravzaprav ne boste ničesar rekli na glas.

via GIPHY

Lev

Vaše navdušenje je nalezljivo, a včasih ga ljudje težko sprejmejo, če se z vami glede nečesa ne strinjajo. Tako strastni ste, ko gre za tisto, v kar verjamete, da se ljudje pogosto bojijo povedati svoje mnenje, če to ni v skladu s tem, kar mislite ali čutite.

Devica

Ste analitična oseba, vaš obraz in vaše razpoloženje pa je neverjetno težko brati. Ljudje se zdite inteligentna in zanimiva oseba, vendar jih vznemirja, ker v resnici nikoli ne vedo, kaj si v resnici mislite o njih.

Tehtnica

Strinjate se z vsemi in to je večino časa super, a nekateri ljudje, ki se družijo z vami, čutijo pritisk, saj menijo, da v resnici ne ustrezajo vašim standardom.

Škorpijon

Vaša energija (povezana z vsem, kar počnete) je zelo privlačna, a tudi zelo intenzivna. Ste marljiva oseba in v vse, kar počnete, položite celo srce, zato se vas ljudje bojijo in menijo, da bodo postali ovira na vaši poti.

via GIPHY

Strelec

Vaša iskrenost hkrati navdušuje in straši. Vedo, da ste oseba, na katero se lahko obrnejo, ko potrebujejo iskren nasvet, vedo pa tudi, da stvari nikoli ne olepšate in se ne bojite povedati po resnici, kar je lahko za samozavest drugih strašljivo.

Kozorog

Nikoli ne delate nekaj lepega iz lažnih namenov, zato se ljudje v vaši bližini včasih počutijo nervozne. Ste zelo jasno osredotočeni in ambiciozni in ljudje se v vaši družbi ne znajo popolnoma sprostiti

Vodnar

Do ljudi ste lahko zelo topli in zelo hladni. Včasih ste izredno prijateljsko razpoloženi, drugič pa boste zelo zadržani in hladni. Ljudje nikoli ne vedo, katero stran vašega jaza bodo srečali, in ne vedo, kako se obnašati, ko srečajo vašo hladno stran, če so navajeni vaše prijateljske strani.

Ribi

Ste zelo topla in prijazna oseba, vendar si zelo pogosto premislite. Ljudje se prestrašijo, saj nikoli ne vedo, če resnično mislite to, kar govorite, ali si boste morda v naslednjem trenutku premislili. Počutijo se neprijetno, ker ne morejo razumeti, kaj mislite in po kakšnih kriterijih se odločate.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Z njimi res ni lahko: to sta dva najbolj trmasta astrološka znaka