Hejhej: portal, kjer lahko naročite znanemu Slovencu, da vam posname video sporočlo

Naroči video sporočilo zvezdnika po lastnem izboru in ga podari dragi osebi!

V času, ko je druženje omejeno, a bi vseeno želeli presenetiti najdražje z izvirnim darilom, ki si ga bodo zapomnili in si ga v prihodnosti lahko še večkrat ogledeli ter ga delili z najbližjimi, je v Sloveniji začel delovati spletni portal Hejhej. Obiskovalec na potralu izbere zvezdnika, mu posreduje osnovne podatke in želje za video sporočilo, ki ga izbrani zvezdnik pripravi in posreduje najkasneje v roku 4 dni.

Izvirno darilo, ki ga lahko širite preko družabnih omrežij, je odlična spodbuda tudi za znane osebnosti, saj z njim povečujejo svojo prepoznavnost in ohranjajo stik z oboževalci.

Trenutno se je portalu pridružilo več kot 80 znanih Slovencev, morda pa ravno med njimi najdete nekoga, ki bo prijetno presenetil vaše najdražje v mesecu marcu, ki ima kar nekaj dni namenjenih obdarovanju (8. marec, 10. marec, 25. marec).

Dodatne Informacije

hejhej.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepše božične risanke, h katerim se vedno vračamo: 6 klasik, ki jih ne smete spregledati!