fbpx

Zakon privlačnosti: 5 pravil, s katerimi boste dosegli vse, kar si želite

Zakon pozitivnih misli

Foto: envato

Kako v življenje pritegniti tisto, kar si želite? Ali zakon privlačnosti deluje? Kako? Zakaj? Kaj morate narediti, da se uresniči?

Zakon pozitivnih misli obstaja že tisoče let, pa ga znate uporabljati? Bi si želeli uresničiti kakšno skrito ali majhno željo, pa ne veste, kako? Kaj točno to pomeni in kako ga lahko uporabite v praksi? Nekaj odgovorov na vprašanja boste našli v zapisanem.

Tukaj je 5 načinov, kako v življnju dosegi, kar si želimo, kako nase pritegniti prave stvari.

Osredotočite svoje misli

Če vas privlači tisto, na kar se osredotočate, potem morate paziti, da vam misli ne uidejo. Pogosto postanemo osredotočeni ali preveč osredotočeni na en sam tok misli. Morda ste dneve ali tedne obsedeni s stvarmi, zaradi katerih ste zaskrbljeni ali depresivni. Tovrstno obsesivno razmišljanje je točno tisto, na čemer temelji zakon privlačnosti.

via GIPHY

Na primer, pod stresom ste in vaše misli so misli okoli stresa. Teoretično bo to pritegnilo le še več stresa. Po drugi strani pa, če ste optimistični in so vaše misli pozitivne ter ste enako obsedeni tudi z dobrimi stvarmi v svojem življenju, vas bodo bolj pozitivne stvari pritegnile. Če niste prepričani, zakaj pridejo nekatere okoliščine v vaše življenje, poglejte, na kaj so osredotočene vaše misli.

Moč vaše samozavesti

Zakon privlačnosti deluje le, če resnično verjamete, da si zaslužite to, kar poskušate pritegniti. Kot pravi teorija, privlačite to, kar si mislite, kar pomeni, da morate z vsem srcem verjeti, da si zadevo zaslužite.

via GIPHY

Ljudje, ki uspešno uporabljajo zakon privlačnosti, imajo resnično, močno samozavest in neomajno prepričanje, da lahko in bodo imeli vse, kar želijo. Če želite pritegniti to, kar ste, morate biti samozavestni.

Dobre stvari se dogajajo vsem, tudi slabim ljudem

Zdi se, da se dobre stvari dogajajo, pa če si ljudje to zaslužijo ali ne. Če uporabimo zakon privlačnosti, se dobre stvari zgodijo tudi slabim ljudem zaradi njihovega odločnega, neomajnega zaupanja. Iskreno verjamejo, da si zaslužijo uspeh.

Vpliv karme

Tudi zakon karme deluje na principu pritegnitve tega, kar storite. Karma pravi, da se vam bo vrnilo tisto, kar naredite.

Zakon privlačnosti zahteva, da pritegnete to, kar ste, z veliko bolj aktivnimi metodami, medtem ko karma deluje tako, da naredite dejanje in čakate, da vam vesolje vrne nekaj enake vrednosti.

via GIPHY

Po drugi strani pa zakon privlačnosti zahteva, da manifestirate tisto, kar želite pritegniti. Če so vaše misli pozitivno osredotočene na vaše cilje, boste ta dobri namen, prinesli v svet okoli sebe ter boste pritegnili točno tisto, kar si najbolj želite.

Združite misli in vedenje

Če želite pritegniti to, kar ste, morate razmišljati, živeti in biti samo to. Na primer, da bi pritegnili karierni uspeh, se morate obnašati in razmišljati, kot da je to že storjeno.

Pojdite na delo s ponosom nekoga, ki je že dosegel napredovanje ali določene uspehe. Če resnično želite nekaj pritegniti, se mora vaše vedenje ujemati z vašimi mislimi. Vsak dan se morate zbujati in se obnašati, kot da se bo zgodilo točno to. Če želite pritegniti to, kar ste, morate biti prepričani, da ste že to, kar ste.

via GIPHY

Dvomi vase ali občutek, da niste vredni uresničitve svojih sanj, je dovolj, da zasenči vašo zunanjo samozavest. Če želite pritegniti to, kar ste, morate z vsem srcem verjeti v to, kar ste.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!