fbpx

Zaporniški jeans

Znameniti jeans pod imenom G-Star se je v zimski kolekciji vrnil k osnovam in gospodom namenil nekoliko ostrejši in drznejši videz, ki spominja na zapornike in delavce iz začetkov prejšnega stoletja. Tam pa se je jeans pravzaprav tudi rodil. K videzu spada temna jeans srajca, široke hlače z naramnicami, ...

Znameniti jeans pod imenom G-Star se je v zimski kolekciji vrnil k osnovam in gospodom namenil nekoliko ostrejši in drznejši videz, ki spominja na zapornike in delavce iz začetkov prejšnega stoletja. Tam pa se je jeans pravzaprav tudi rodil. K videzu spada temna jeans srajca, široke hlače z naramnicami, kavbojke s trendi ponošenim videzom in jakna, spet v jeans različici. Tisto, kar naredi videz popoln, je kombiniranje različnih odtenkov žlahtne modre tkanine.

Prejšnje
Se mi plete

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.