ZATO boš ostala sama: s tem boš stoodstotno odgnala partnerja!

Sodobni načini, kako odgnati partnerja. Stoodstotno delujejo!

Raymond Bechard, avtor knjige The Berlin Turnpike: A True Story of Human Trafficking in America in zagovornik človekovih pravic, na strani Thrive Global SARKASTIČNO razpravlja o trendih v partnerskih odnosih.

Poglejmo si njegovo razmišljanje in 15 razlogov, zakaj razmerja danes ne delujejo več.

——

“Pokukal sem v sobo, kjer je moški nameščal nov parket v moji spalnici. Iz nekega razloga me je vprašal za nasvet, ali bi moral pripraviti rojstnodnevno zabavo presenečenja za svojo partnerico ali ne. Zastavil sem mu preprosto vprašanje: “Je pozitivna oseba? Ali gleda na življenje iz svetle strani?” Pokazal mi je njeno fotografijo in izrekel šest najboljših besed, kar sem jih kdaj slišal, vsaj z moškega vidika: “Zaradi nje je vsak dan boljši.”

Večina moških govori o tem, kaj jim je všeč in kaj ne, kaj si želijo in česa nočejo, kaj jih vznemirja in kaj boli. Od nikogar, razen od njega, nisem slišal teh šestih besed: “Zaradi nje je vsak dan boljši.” To si želi imeti in doživeti vsak človek. Če imate srečo, da najdete žensko, ki vas razume in ljubi dovolj, da vam stoji ob strani ne glede na vse (in vi njej), se v bistvu oba trudita, da bi bil vsak dan boljši, ker imata drug drugega. Moški bi moral za takšno žensko premakniti nebo in zemljo, da bi lahko z njo preživel preostanek svojega življenja.

Na žalost takšna ljubezen ni več moderna. Odnosi so se razvili v nekakšno tekmovanje, kjer se vsako dejanje označi kot sprejemljivo ali ne in vodi v konec razmerja.

Torej, da bi ostale v trendu, je spodaj zapisanih 15 preverjenih nasvetov, s katerimi boste moškega izgubile za vedno. Mimogrede, te nasvete lahko uporabljajo tudi moški.

Pozabite na čustveno intimnost.
Pozabite na to, kaj pravi psihologinja Malini Shah: “Čustvena intimnost je občutek tesne osebne povezanosti in pripadnosti, ki nastane na podlagi medsebojnega spoznavanja in izkušenj.” V bistvu to pomeni, da si vzamete čas za iskanje moškega, s katerim bi si lahko zgradili zaupanje in bili to, kar ste. Ne, ne vzemite si časa zanj, bodite le v bežnih brezosebnih razmerjih.

Ne spoštujte ga.
V nobenem primeru mu ne izkažite spoštovanja, tudi če si ga zasluži, želi ali potrebuje. Ne cenite ga. Ne poslušajte ga. Ne upoštevajte njegovih prioritet ali pomislekov. Poskrbite, da bo občutil, da bi bilo vaše življenje veliko boljše, če njega v njem ne bi bilo.

Pokažite mu, da vam ni mar zanj.
Seveda ga imate radi, ampak ali vam je mar? Verjetno ste mu tisti čas bližji kot kdorkoli drug v njegovem življenju. Če se želite prepričati, da je nesrečen, mu samo pokažite, da ga ne marate.

Pritožujte se nad njim.
Prepričajte se, da ve, da zbirate točke proti njemu z odkritimi pričakovanji, da bo zamočil. Povejte vsem prijateljem, kakšen poraženec je, in ga nikoli ne pohvalite.

Obsojajte ga.
Če želite, da preneha biti odprt in iskren, ali če želite, da začne stvari skrivati ​​pred vami, poskrbite, da ga ob vsaki priložnosti, ki jo dobite, obsojate. Če ne najdete ničesar negativnega, si to izmislite. Naredite karkoli, da ga zadržite v obrambnem položaju. Ne pozabite, da vsak dan prinaša nove priložnosti, da v njem najdete nove napake.

Ne zaupajte mu.
Je moški, ne verjemite mu, ne glede na to, kako zaupljiv, pošten, zanesljiv ali zvest se zdi. Seveda, če mu ne morete ali mu ne gre zaupati, ga zapustite. Brez izgovorov. Nikoli ne boste imeli čustvene intimnosti, če ni možnosti za medsebojno zaupanje.

Krivite ga.
Če ste ločeni, krivite njega. Če se je vaš zadnji moški vedel slabo do vas, krivite njega. Če se otroci ne vedejo lepo, krivite njega. Vzemite vso svojo jezo, frustracijo, strahove in negotovosti in jih postavite na prag njegovega življenja. Ne glede na to, kakšne negativne občutke ali izkušnje imate, ga kaznujte zaradi tega. On je kriv za vse.

Ostanite jezni.
On je moški. Najbrž je naredil kaj narobe. Tudi če ne veste, kaj je to, se vseeno jezite. Ni vam treba natančno vedeti, kdaj ali kaj je naredil, zagotovo je to storil ali še bo. Prihranite čas in se jezite zdaj, zakaj bi čakali, da bo prišel vzrok za jezo. Ostanite jezni, saj vsak trenutek naredi nekaj narobe, čeprav ne veste kaj, nekaj.

Ne bodite zanesljivi.
Dajte mu vedeti, da mu ne boste nikoli na voljo, če vas bo potreboval, ne glede na situacijo. Tako bo vedel, da se na vas nima smisla zanašati. Če ste edina oseba, ki jo želi poklicati, ko se zgodi nekaj res slabega ali dobrega, mu vnaprej povejte, da zanj niste na voljo in vas to res ne zanima.

Obrnite se stran in ostanite jezni nanj.
Obrnite se stran in ostanite jezni nanj.

Ne pomagajte sami sebi.
Šli ste skozi različna obdobja bolečine, marsikaj vas je ranilo. Ne poskušajte na noben način zdraviti svojih ran. Ne hodite na terapije. Ne uporabljajte tistega, kar ste se naučili v knjigah o samopomoči. Nikoli se ne ozirajte na krivice, ki so vam bile storjene, ali na napačne odločitve, ki ste jih naredili. Bolečino prekrivajte.

Ne prevzemite odgovornosti.
Nikoli se ne opravičujte. Nikoli ne priznajte, da ste storili nekaj, kar ga je prizadelo. Živite, kakor da ga ne morete raniti, ne glede na to, kako slabo se vedete do njega. Ne pozabite, ta odnos se nanaša na vas in zdravi le vašo bolečino. On je nepomemben.

Ne jemljite ga resno.
Ste edini, ki ima pravico do čustev, težav, izzivov in bolečine. Če on pokaže kaj od tega, to samo pomeni, da je šibek. Nimate časa, da bi se spopadli s svojimi in njegovimi težavami. Konec koncev je on tam za vas, in ne obratno.

Ne podpirajte ga.
Pustite ga pri miru, izoliranega in ne pripravljenega. Je moški in bi se moral sam spoprijeti s tem, kar pride. Nimate časa za moškega, ki potrebuje vašo pomoč. Če potrebuje podporo, zaveznika, zagovornika ali pa pravega prijatelja, tega ni vreden.

Ne odpuščajte mu.
Ko bo naredil kaj narobe, uporabite njegovo napako za potrditev vseh groznih stvari, o katerih ste razmišljali. Ne odpuščajte mu, kajti če mu odpustite, se bo iz tega naučil le, da lahko dela napake znova in znova. Namesto tega ga identificirajte po njegovih napakah. Ves čas mu govorite, kakšen grozen človek je.

Ne učite se iz napak.
In ko se zveza konča (če sledite tem smernicam, se zagotovo bo), preprosto preložite krivdo nanj in pojdite naprej v naslednje razmerje ter naredite popolnoma isto, znova in znova.

Če pa niste nekdo, ki sledi najnovejšim trendom, delujte samo v nasprotni smeri in poiščite moškega, s katerim si bosta spremenila vsak dan – na bolje – za vaju.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Obstaja dejavnik, ki mnoge moške spodbudi k zvestobi: veliko je odvisno od vedenja ženske