Zavarovalnica Triglav – s sodobno tehnologijo do varnejše vožnje

Zavarovalnica Triglav je kot prva zavarovalnica v Sloveniji vstopila v svet telematike z mobilno aplikacijo DRAJV. Vozniki bodo lahko odslej s pomočjo brezplačne mobilne aplikacije DRAJV, ki temelji na sodobni tehnološki rešitvi, telematiki, izboljšali svojo vožnjo in hkrati prihranili pri avtomobilskem zavarovanju. Z aplikacijo želijo pri Zavarovalnici Triglav prispevati k večji varnosti v prometu, s čimer nadaljujejo že tradicionalno skrb za izboljšanje varnosti na naših cestah.

Aplikacija DRAJV s pomočjo signala GPS in senzorjev v pametnem telefonu spremlja upoštevanje hitrostnih omejitev ter prekomerne sile pri pospeševanju, zaviranju in vožnji v ovinek. Na podlagi zbranih podatkov poda oceno varnosti vožnje. Če voznik na razdalji vsaj 300 km doseže vsaj 90 točk, dokaže, da vozi varno, s tem pa lahko pridobi finančne ugodnosti pri avtomobilskem zavarovanju.

DRAJV je namenjen vsem voznikom, še posebej primeren pa je za mlade voznike, ki kot rizična skupina praviloma plačujejo višje premije za avtomobilska zavarovanja. Če z aplikacijo dokažejo, da so varni vozniki, si lahko poleg nižje premije za avtomobilsko zavarovanje znižajo tudi znesek doplačila za mladega voznika.

Z aplikacijo želijo pri Zavarovalnici Triglav prispevati k večji varnosti v prometu
Z aplikacijo želijo pri Zavarovalnici Triglav prispevati k večji varnosti v prometu

Brezplačna aplikacija DRAJV je že na voljo v spletnih mobilnih trgovinah Google Play in Apple App Store. Več o aplikaciji poiščite na drajv.triglav.si.

Dodatne Informacije

Več informacij: 
drajv.triglav.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!