fbpx

Že poznate darilo, ki osvoji srce?

Verjemite, nihče ne bo cenil materialističnih stvari bolj od vašega časa, ki si ga boste vzeli in preživeli z ljubljeno osebo. Naj bo to oddih v bazenu s črnim zlatom, diamantna masaža v wellness centru, gurmanska 6-hodna pojedina, divja vožnja s ferrarijem ali razvajanje v hotelu s petimi zvezdicami.

Letos podarite nekaj drugačnega, posebnega, podarite doživetje iz široke ponudbe darilnih paketov SelectBox, saj so le-ti bogati in edinstveni. Zavedamo se, da želite svoji boljši polovici podariti le najboljše, zato vam predstavljamo nekaj odličnih idej.

Če boste ljubljeno osebo obdarili z enim izmed darilnih paketov SelectBox, se bo zavedala, da ste pravzaprav želeli kupiti priložnost za skupno preživljanje časa, in letošnje valentinovo bo zaradi tega popolno, romantično in zagotovo nepozabno.

VIP razvajanja za dva

Sta vedela, da preživljanje časa v dvoje obema daje energijo za lažje soočanje z vsakodnevnim stresom? To pomeni, da vse tehnike sproščanja, kot so kopeli, masaže in savne, dobijo podvojen učinek, če jih obiščeta v dvoje. Imata raje eksotične masaže, ki vključujejo čokolado ali zlato? Če sta zagovornika klasičnih masaž in tradicionalnih masažnih tehnik z vsega sveta, vaju bodo indijska, berberska, švedska in tajska masaža zagotovo prepričale. V darilnem paketu SelectBox lahko prejmeta še VIP prostor, kjer vama bodo na voljo masažna kad, savna, sadni ali čokoladni prigrizek in seveda penina. Kaj pravita na dan, preživet v termalnem centru s celodnevnim kopanjem v zdravilni termomineralni vodi? Darilni paketi Selectbox pri romantiki in idejah ne poznajo meja.
Prijetno sprostitev v wellness ali termalnem centru bosta našla v paketih Masaža in wellness, Masaža in wellness LUX ali Lepotna nega in sprostitev ali v Harmoniji lepotnih tretmajev. Na vama bo naloga le, da izmed skoraj 300 izbereta popolno valentinovo doživetje zase. Spodaj nekaj predlogov:

Darilni paketi SelectBox - VIP razvajanje za dva.
Darilni paketi SelectBox – VIP razvajanje za dva.

Romantična valentinova večerja

Dokazano je, da znajo pari, ki obedujejo skupaj, bolje komunicirati, se bolje osredotočiti drug na drugega ter se posledično tudi bolje poznajo. Zmenek v restavraciji z Michelinovo zvezdico je lahko odlična priložnost, da vajino razmerje povzdigneta na višji nivo. Ob neposredni bližini morja se lahko prepustita zapeljivim mediteranskim okusom ali pa doživita tradicionalne jedi, odete v sodobno preobleko izjemnih okusov. Doživita svoje valentinovo ob večhodni večerji, ob kateri bosta srkala najkvalitetnejša vina. Ekstravagance okusov na vaju čakajo v bogati ponudbi SelectBox darilnih paketov. Če se rada prepustita okušanju vrhunskih vin slovenskih in svetovnih vinarjev ter ob tem uživata v razkošnem ambientu ali ob pogledu na čudovito okolico, potem pobrskajta po darilnem paketu Raziskovanje okusov in na valentinovo odkrijta novo najljubšo vrsto vina. Darilni paketi Miza za dva, Dobra miza in Ekstravagantna večerja pa vaju bodo prevzeli s prefinjenimi kombinacijami sestavin in vrhunsko postrežbo ter vama pričarali romantično valentinovo kot iz filma. Kje bosta to doživela, pa si poglejte spodaj:

Darilni paketi SelectBox: romantična valentinova večerja.
Darilni paketi SelectBox: romantična valentinova večerja.

Nepozaben adrenalin v dvoje

Privoščita si doživetje, ki vama bo poleg ljubezni po žilah pognalo tudi adrenalin in vaju zaradi občutij razburljivosti še bolj povezalo. Preizkusita meje svoje kondicije in poguma ter se podajta na preizkus preživetja v naravi ali pa preživita dan v enem izmed adrenalinskih centrov. Če si vaša draga že dolgo želi jahati, je letošnje valentinovo kot nalašč, da ji to željo uresničite. Bi se rada skupaj naučila novih plesnih korakov in znala končno zaplesati ob ritmih glasbe na zabavi? Preizkusita, kakšen je občutek breztežnosti ali pa se za nekaj ur spremenita v Eskime ter se na saneh s pasjo vprego popeljita v zimsko pokrajino. Preizkusita se v vlogi detektivov in se rešita iz zaklenjene sobe ali pa si privoščita divjo vožnjo s pravim ferrarijem. Tudi zorbing, paintball, skok s padalom in plezanje so le delček široke ponudbe adrenalinskih darilnih paketov SelectBox.
V darilnih paketih Zabava v naravi, Šport za aktivne in <strong>Adrenalinska doživetja bosta našla valentinovo doživetje po svojih merilih in zahtevah. Izbrana ponudba pa v nadaljevanju:

Darilni paketi SelectBox: nepozaben adrenalin v dvoje.
Darilni paketi SelectBox: nepozaben adrenalin v dvoje.

Čarobni valentinov oddih

Preživljanje časa drug z drugim dela vajino razmerje živo, hkrati pa vaju notranje osrečuje. Zakaj praznika ljubezni ne bi praznovala na slovenski obali v 5-zvezdičnem hotelu? Ali pa si privoščila pobeg v enega izmed najlepših krajev na Hrvaškem tik ob pogledu na kristalno Jadransko morje? Prijeten ambient, sprememba okolja, dodelana hotelska in kulinarična ponudba bodo le pika na i času, ki ga bosta doživela drug z drugim. Darilni paketi SelectBox so prava izbira za nepozaben valentinov oddih. Bivanje v prijetnem urbanem ali podeželskem okolju bosta našla v paketu Na lepše, v Romantičnem pobegu bosta vsakdanje skrbi odklopila na čudoviti lokaciji, nastanjena v apartmaju ali hotelski sobi. Če želita na oddihu doživeti kaj novega in aktivnega, bo paket Nebeški pobeg za vaju idealen. Čarobni oddih in Sanjski trenutki bodo vajino valentinovo povzdignili na najvišji nivo hotelskega, wellness in gurmanskega užitka ter vama omogočili razkošno razvajanje. Obdana z neokrnjeno naravo in lokalnimi podeželskimi specialitetami pa bosta lahko preživela na turističnih kmetijah v darilnih paketih Na deželi. Izbor predlogov si poglejte spodaj:

Darilni paketi SelectBox: čarobni valentinov oddih.
Darilni paketi SelectBox: čarobni valentinov oddih.

Letošnje valentinovo je lahko priložnost, da se zopet na prvo mesto postavita vidva kot par. Naj bo vajin skupni čas vajina prioriteta, ki bo naredila vajino zvezo močnejšo, vaju še bolj povezala in naredila srečnejša. Naj bodo darilni paketi SelectBox popoln uvod v še bolj povezano skupno življenje.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njegovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbira med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov, in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Darilni paketi SelectBox - doživetje je najlepše darilo.
Darilni paketi SelectBox – doživetje je najlepše darilo.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
selectbox.si

Vsebino omogoča Kitio d.o.o.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!