fbpx

Želim si, da bi se moja najboljša prijateljica poročila s takšnim moškim!

Ljubezen, ki nikoli ne neha utripati, ki povezuje njeno in njegovo srce.

Moja najboljša prijateljica je ena izmed najprijaznejših in najlepših ljudi, ki jih poznam. In tega ne rečem samo zato, ker je moja prijateljica – ampak, ker je res.

Je močna ženska, ki me nosi skozi življenje. Ženska, ki ve, kaj hoče in gre za tem, kar si želi.

Resnično upam, da ji bo nekoč uspelo najti pravega moškega, ob katerem bo preživela preostanek svojega življenja. Upam, da bo našla moškega, ki je bo vreden.

Želim, da bo moja najboljša prijateljica z moškim, ki bo dovolj zrel, da bo šel skozi življenje, z njo – z ramo ob rami. Moškega, ki bo sledil njenim uspehom in ga ne bo ogrožalo vse, kar je dosegla.

Želim si, da bi našla moškega, ki je ne bo nikoli zadrževal. Moškega, ki bo ponosen, ker ima takšno žensko ob sebi. Upam, da jo ta moški sprejme takšno, kakršna je. Da je ne bo poskušal spremeniti in jo prilagoditi njegovim merilom.

Želim, da jo ta moški vidi takšno, kakršna je – resnično njo. Da opazi vsako malenkost na njej, ljubi njene pomanjkljivosti in neguje njene nepopolnosti, saj so tudi one del nje.

Želela bi, da se moja najboljša prijateljica poroči z moškim, ki jo bo navdihnil, da bo boljša, da ji bo pomagal rasti in jo bo potisnil naprej.

Kljub najinemu prijateljstvu bi bila srečna, če bi ta moški postal njen najboljši prijatelj. Upam, da bo on tisti, ki jo bo razumel, tudi takrat, ko bo težko razumela samo sebe. Tisti, ki je ne bo obsojal niti takrat, ko dvomi v svoja dejanja. Tisti, ki bo verjel vanjo, tudi, ko izgubi vero vase.

Želim, da jo ta moški vidi takšno, kakršna je – resnično njo.

Želim si, da se lahko zanese na tega moškega, ne glede na vse. Želim, da je njen največji zagovornik, zaveznik in partner v zločinu. Najsrečnejša bi bila, če bi ji njegova ljubezen dala občutek doma, hkrati, pa bi jo še naprej izzival, naj naredi več.

Upam, da jo bo ta moški spoštoval. Da ji nikoli ne bo poskušal omejiti svobode ali jo zaprl v kletko, da bi jo imel samo zase. Namesto tega, bo ponosen, da ima ob sebi takšno žensko. In, ko bo prišel njun poročni dan, bo ves svet vedel, kako srečen je, da bo postala njegova žena.

Ta moški bo vedno videl vrednosti moje najboljše prijateljice. Namesto, da bi negoval njeno negotovost, ji bo dal občutek, da je najpametnejša, najlepša in najprijaznejša ženska na svetu. Poleg tega, se ji nikoli ne bo treba primerjati z drugimi ženskami. Nikoli ne bo v situaciji, ko bi dvomila v njegovo zvestobo ali lojalnost.

Želim, da se moja najboljša prijateljica poroči z moškim, ki jo bo postavil na vrh svojega seznama prioritet. Tisti, ki bo njene potrebe postavil pred svoje in skrbel zanjo – za vedno. Ne bo je jemal, kakor nekaj samoumevnega. Spoštoval in cenil jo bo. V njun odnos bo vložil vse kar ima, le da jo bo obdržal ob sebi.

Želim si, da bi se moja najboljša prijateljica poročila z moškim, ki ga bo ljubila in ki ji bo ljubezen vračal. Upam, da ji bo skozi vse te stvari, pokazal to ljubezen, namesto, da bi samo govoril o njej.

Želim ji brezpogojno ljubezen, takšno, ki obstaja izven tega sveta. Enkratno, neponovljivo ljubezen, ker to je najmanj, kar si zasluži.
.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!