fbpx

Zelo, zelo te ima rad, če počne to med poljubljanjem

Foto: Jonathan Borba

Kaj pomeni njegov poljub in kako boš vedela, kakšni so njegovi nameni. Te osnove razkrivajo marsikaj!

Poljubljanje s pravim moškim je najlepši užitek, ki ga lahko izkusi ženska. Vendar tudi poljub ima svoj pomen in ni vedno “pravi”.

Nekateri pari se poljubljajo divje, drugi imajo radi nežnost, spet tretji obožujejo aktivne jezičke – vsi ti načini so pravilni in z njimi lahko pokažeš svojemu partnerju, kaj čutiš do njega. A verjetno bi rada vedela tudi, kaj on čuti do tebe?

via GIPHY

V naši družbi velja, da moški ne kažejo čustev in je luksuz, če boš doživela, da ti bo neposredno izkazal ljubezen, zato se boš morala spretno “po žensko” zanašati na nekatere druge signale, ki nakazujejo, da te ima resnično zelo, zelo rad. In način, na katerega te poljublja, je eden od teh!

Iz poljuba lahko razbereš, da mu veliko pomeniš – torej jasen znak, da te ima rad, so njegove dlani, ki počivajo na tvojih licih. Dotikanje obraza je izjemno intimna stvar. Njemu boš s tem, da mu boš dovolila, da se dotika tvojih lic, pokazala, da se mu prepuščaš, zaradi česar bo njegovo srce bilo v hitrejšem ritmu.

Kaj njegov poljub razkriva o njegovih namenih?

Za noben poljub ne moreš reči, da je napačen, le različna sporočila nosi. Verjetno te je že poljubil v nos, na čelo ali roko? Kakšen je pomen takšnega poljuba?

via GIPHY

Poljub na čelo

Ko te moški poljubi na čelo, to pomeni, da želi, da se počutiš zaščiteno. Želi te varovati, ker mu je mar zate.

Poljub na nos

Prikupen način, da pokaže globljo povezanost s teboj.

Poljub na roko

Če te poljubi na roko, so njegove misli divje in si zgolj predstavlja, kako bo strgal vsa oblačila s tebe. S poljubom na roko ti pokaže, da se zaveda, kako deluje žensko telo in želi to znanje uporabiti.

Igriv poljub

Počuti se v tvoji bližini prijetno in je sproščen. Z igrivim poljubom te želi nasmejati. Osrečiti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!