fbpx
Foto: Zara

Ženska moda 2020: 8 najbolj zaželenih torbic za to jesen

Kaj prinaša ženska moda 2020 za jesen na področju torbic? Izluščili smo 8 trendov, ki se nam zdijo najpomembnješi!

Torbice so pomemben del celotnega (modnega) videza, zato ni čudno, da jim posvečamo toliko pozornosti. In v poplavi svežih modnih trendov ter inovativnih idej znamk, kot sta Bottega Veneta in Jacquemus, je to osem tistih trendov, ki se nam zdijo najpomembnejši. Vključno z dramatičnimi resami, igrivimi vzorci krpanke, kosmatimi torbicami in žepnimi izdajami – to so najbolj zaželene torbice za jesen 2020.

Prejšnje
Naslednje

Torbice z oprijemljivo teksturo

Zara

Na modnih pistah za jesen 2020 so mnogo pozornosti požele prav torbice z oprijemljivo teksturo. Lahko so pletene, tkane, prešite ali s kakšno drugo zanimivo teksturo, ki vas praktično kar prosi, da se je dotaknete.

Mali pomočniki

Mango

Vsi naši vsakodnevni pomočniki – od Airpodsov do steklenic za vodo – to jesen dobivajo kraljevski tretma oziroma svojo torbico. Ta je lahko na pasu, okoli našega vratu in celo na naših čevljih.

Rese

Bottega Veneta

Če iščete drugačno jesensko torbico, ste jo našli! Bottega Veneta, Dior in drugi so namreč za letošnjo jesen pripravili torbice z dolgimi resami, ki zagotovo ne bodo ostale neopažene. Te smo lahko sicer videli tudi n amodnih kolekcijah za jesen 2020, to če bi v tem primeru malce oklevale, vam svetujemo, da raje trend najprej preizkusite na torbicah.

Kovinski dodatki

Manu Atelier

Od kovinskih ročajev, do okrasnih verig – najlepše torbice te sezone dobivajo drzno posodobitev. Trend verige je sicer zelo močan na področju nakita že kar nekaj sezon, zdaj pa se je očitno uspel prebiti tudi to torbic (in čevljev), kar je zagotovo svež pristop.

Geometrijske oblike

Coperni

Jesenske modne piste so dokazale, da so tiste oblike, ki smo jih nekoč “gulile” pri matematiki v šoli, danes eden najbolj zaželenih trendov, ko pride do torbic. Veliki trikotniki, krogi, pravokotniki so namreč oblike, ki letos v vsem svojem sijaju prihajajo na sceno. Ste pripravljene?

Igrivi vzorci krpanke

Proenza Schouler

Zakaj bi izbrali le eno vrsto tkanine, če imamo na voljo toliko več? Na številnih modnih pistah smo lahko videli krpanke iz usnja in velurja, ki dokazujejo, da bolj kot je eklektična naša torbica, bolje je! Od velikih torbic hobo do vintage torbic clutch, igriv vzorec krpanke je posodobitev, ki jo bodo v tej sezoni dobile vse torbice.

Damske torbice

By FAR

Strogo in dostojno – tako bi lahko opisali ta trend. Vibracije le-tega sicer niso torbice vaše babice, ampak posoboljene damske torbice. Sodobne blagovne znamke, kot sta Medea in By FAR, so “zadele žebljico na glavico” in ponudile tisti klasični vintage občutek s pravo mero sodobnosti.

Kosmate torbice

Stella McCartney

Vsako jesen in zimo lahko pričakujemo nekakšen “kosmat” trend torbic in letos ne bo manjkalo izbire. Umetno krzno in razmršena ovčja volna sta se pojavila pri Balenciagi in pri Claudi Li. Ve pa ste naslednje!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!