Ženska moda 2021: letos bo najbolj priljubljen modni dodatek zlat nakit. Kako ga nositi?

Foto: IG arenarojabrand
Zadnjič posodobljeno: :

Nošenje nakita je vedno aktualno, toda v letu 2021 bodo ti modni dodatki resnično zavzeli pomemben položaj v modnem svetu. V času, ko se osredotočamo na modno trajnost in kapsulno garderobo, lahko piko na i naredi prav nakit, ki bo edinstveno dopolnil vsak naš stajling – od vsakdanjega do elegantnega.

2021 bo zaznamovala ekspresivnost z dodatki in kako bolje zasijati, kot z zlatim ali pozlačenim nakitom! Zlat nakit je spet je v modi, zato vam ni treba skrbeti, da zlato nosi “samo vaša babica”. Odlično se poda k oblačilom vseh barv in je hkrati dobro videti z različnimi teni kože, pa tudi z različnimi barvami las. Čas je, da si priskrbite zlate modne dodatke in če niste prepričani, katere kose bi morali imeti in kako jih nositi, je tukaj nekaj idej!

Zlata veriga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A R E N A R O J A (@arenarojabrand)

Zlate verige, bele superge – naj bo vaš modni moto leta 2021! Zlate masivne orglice morda povezujemo z določenim obdobjem v 90. letih prejšnjega stoletja in nimajo ravno modernega ali elegantnega prizvoka, vendar je čas, da se to spremeni. Zlate verige so lahko videti zelo privlačno, seksi, urbano in zanimivo, in če ji dodamo primerno obleko, smo lahko prava dama, dekle iz ulice ali oboje hkrati!

Veliki zlati okrogli uhani

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P D P A O L A (@pdpaola_jewelry)

Seveda, če vas navdihujejo dive R&B-ja, veste, da so veliki zlati uhani nujni. So odličen dodatek k lasem, spletnim v nizko, elegantno kito ali figo, in se odlično prilegajo tako bolj sproščenim kot nekoliko bolj svečanim oblekam. Klasični okrogli uhani so vrsta nakita, ki jih mora imeti vsaka ženska v svoji zbirki modnih dodatkov.

Več zlatih prstanov

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CREU (@creu_shop)

Če ste se odločili, da si boste kupili zlat prstan, lahko takoj kupite dva ali tri v paketu! Zlati prstani so videti odlično in so še bolj učinkoviti v paru, zato bodo najbolje prišli do izraza, ko jih bo več. Lahko se igrate z nenavadnimi oblikami in velikostmi. Prstani v obliki kače, vrtnice ali polmeseca – to je le nekaj idej, ki jih predlagamo.

Zlata ogrlica z imenom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CREU (@creu_shop)

Izbrana zlata ogrlica je lahko klasična, s cirkoni, manjšimi ali večjimi obeski, lahko pa ima tudi obeske s črkami, ki sestavljajo vaše ime ali ime vam drage osebe. To ogrlico lahko nosite samostojno, lahko pa tudi skupaj z drugimi ogrlicami.

Več zlatega nakita hkrati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A R E N A R O J A (@arenarojabrand)

Ko gre za več ogrlic, se v bistvu lahko z zlatim nakitom zares sprostite in daste nase več kosov! V 2021 bo namreč vladal moto “več je več”. Torej, nekaj ogrlic različnih dolžin (za dinamičnost), več prstanov različnih oblik in par uhanov za piko na i – in že ste pripravljeni!

Več zlatih uhanov hkrati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A R E N A R O J A (@arenarojabrand)

Če imate radi nakit in kljub temu ne želite “pretiravati”, imamo za vas še en predlog – več uhanov hkratit! To je lahko videti zelo privlačno in moderno, lahko pa jih tudi enostavno pokrijete z lasmi, če ne želite, da bi bili preveč opazni. Vsekakor je več uhanov na ušesih popoln predlog za vse upornice.

Zlata zapestnica z imenom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CREU (@creu_shop)

Če raje kot ogrlice nosite zapestnice, se lahko odločite za zlato zapestnico z nekoliko večjimi obročki, na katero lahko dodatno obesite več različnih obeskov ali obeske v obliki črk, ki bodo sestavljale ime. Poleg tega vam okoli roke ni treba nositi samo ene zapestnice, lahko jih nosite več, pomembno je le, da so različnih velikosti in različnih oblik.

Zlata veriga na torbicah

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A R E N A R O J A (@arenarojabrand)

In končno, če sploh niste ljubiteljica nakita, a bi kljub temu rade pozlatile skozi svoj stajling, lahko nosite manjše torbice z zajetno in debelo zlato verigo. Če ne najdete primerne trobice, ki ima takšno verigo sama po sebi, lahko verigo in torbico kupite ločeno in ju nato sestavite.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!