Prihaja retrogradni Merkur: teh 6 znakov čaka prava kozmična nevihta!

Zadnjič posodobljeno: :

Retrogradni Merkur je blizu. Začne se 30. januarja in bo "divjal" do 20. februarja, mnogim pa bo v komunikaciji prinesel kaos. Spodaj preberite, kateri astrološki znaki bodo najbolj trpeli.

Zaradi kaotičnega delovanja retrogradnega Merkurja bodo nekateri astrološki znaki začutili njegove učinke v prvi polovici njegove vladavine. Naglica, raztresenost in težave v komunikaciji bodo izrazitejše in v tem obdobju se bodo pojavile številne težave. Nekaj prijateljstev in sodelovanj bo prekinjenih, pomembna vprašanja bodo rešena, medtem ko potrpljenje ne bo močna točka niti enega astrološkega znaka.

Prvo veliko retrogradnost leta 2021 bodo vsi doživeli drugače, tu pa so astrološka znamenja, ki bodo v obdobju od 30. januarja do 20. februarja doživela pravo divjo kozmično vožnjo.

Oven

Potrpežljivost ni vaša močna stran, vendar jo boste morali med prihajajočo retrogradnostjo potegniti iz sebe – še posebej na področju timskega dela. Izmenjava mnenj lahko postane nesramna, če ne izbirate besed, kajti ljudje si zelo verjetno napačno razlagajo kaj govorite in so užaljeni. Bodite še posebej previdni in razmislite o tem, kako izražate svoje misli v sodelovanju z drugimi.

Bik

Ta retrogradnost bo še posebej močno vplivala na vaše poslovno življenje, zato ne bodite presenečeni, če naletite na zamude pri projektu ali imate težave s profesionalnim izražanjem. Namesto da bi se v svoji karieri lotili novih podvigov, ta čas izkoristite za premislek o preteklih idejah in analizo svojega načrta. Ko bo konec, boste sveži in pripravljeni na igro z več samozavesti.

Dvojčka

Poskusite, da med prihajajočo retrogradnostjo ne boste postavljali preveč predpostavk, ker bi vam lahko Merkurjeva »nagajivost« otežila prikaz prave slike. Merkur je vaš vladajoči planet, zato bi vas lahko njegova upočasnitev zajela in vaša osebna prepričanja spremenila v toge dogme. Bodite odprti, ko plujete po morju potencialno napačnih komunikacij, in bodite pripravljeni razširiti svoja obzorja, da boste upoštevali več stališč.

Prvi retrogradni Merkur leta se začne 30. januarja in bo “divjal” do 20. februarja.

Rak

Ta retrogradnost bo od vas zahtevala veliko. Namesto da bi se čustveno vpletali v težave drugih ljudi, to obdobje izkoristite za globoko razmišljanje in preučitev svoje čustvene moči. Če ste pripravljeni razmišljati izven okvirjev in zaupati svoji intuiciji, lahko začnete delati na starih ranah, ki so vas obremenjevale, in jih za vedno pustite za seboj.

Lev

Ta retrogradnost vpliva na vaše odnose, zato boste morda občutili določeno napetost v svojem ljubezenskem življenju. Pretekla nesoglasja se lahko ponovno pojavijo, ustvarijo se lahko nova, če ne boste previdni pri svojih besedah. Izkoristite to kot priložnost, da ste objektivni glede partnerskih težav in poskusite obravnavati sporna vprašanja, namesto da bi jih potisnili na stran.

Devica

Merkurjeve igre bodo za enega najbolj naravno organiziranih astroloških znakov najbolj frustrirajoč del tega ozadja. Tudi vaša prizadevanja za načrtovanje prihodnosti bodo naletela na ovire in zmedo, zato je najbolje, da ste časovno prilagodljivi. Vse bo po vsej zamujalo – tudi vi – zato si poskusite pustiti nekaj prostora, da premaknete datume sestankov ali projektov.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so astrološka znamenja, ki se bodo v 2021 pobotala in zakopala bojno sekiro!