fbpx

Ženske kavbojke 2024: vsi modeli kavbojk, ki so v trendu to leto

Foto: envato

Svet kavbojk se razvija in letos obljublja pester nabor trendov, ki bodo na novo definirali ležerni šik. Od udobnih vrečastih krojev do elegantnih, rahlo trapezoidnih krojev, bomo priča denim revoluciji. Razkrivamo vam štiri modele - ženske kavbojke 2024, ki bodo prevladovale na sceni, in odkrijmo, kako jih brezhibno kombinirati za videz, ki bo hkrati trendovski in personaliziran.

Ženske kavbojke 2024: Leto prinaša raznoliko paleto stilov jeansa, od katerih vsak poskrbi za različne okuse in želje. Ne glede na to, ali se nagibate k udobju širokih kavbojk, ukrojeni eleganci trapezoidnih krojev, starinskemu šarmu spranega denima ali igrivemu vzdušju zavihanih kavbojk, ti ​​trendi ponujajo neskončne možnosti za ustvarjanje vašega prepoznavnega videza.

Ženske kavbojke 2024, ki jih morate imeti v omari

1. Baggy kavbojke

Trend širokih kavbojk se močno vrača in ponuja osvežujoč oddih od oprijetih krojev zadnjih let. Vrečaste kavbojke, ki zajemajo udobje in sproščeno silhueto, oddajajo lahkotno kul vzdušje. Svoje široke kavbojke kombinirajte z oprijetim topom, da uravnotežite celoten videz. Zatlačite majico ali elegantno bluzo in zaključite s pasom, da poudarite svoj pas. Za dodaten pridih prefinjenosti oblecite blazer ali usnjeno jakno. Komplet dopolnite z debelimi supergami ali gležnjarji za moderen, oster občutek. Ključno pri tem je najti popolno ravnovesje med ohlapnimi kavbojkami in bolj krojenim zgornjim delom.

Trend kavbojk 2024 ponuja različne stile. Foto: Zara
Foto: Zara

2. Oprijete rahlo trapezne kavbojke

Za tiste, ki cenite bolj krojen kroj, so oprijete, rahlo trapezaste kavbojke prava izbira. Ta hibridni slog združuje udobje ozkih kavbojk s subtilnim podaljškom na dnu, kar ustvarja laskavo silhueto. Kombinirajte te kavbojke z zavihanim, prevelikim puloverjem ali elegantnim kratkim topom, da poudarite trapezoidni kroj. Dodajte izrazit pas, da zožite svoj pas in povzdignete videz. Pri obutvi ​​se odločite za gležnjarje ali pete s paščki, da podaljšate noge. Ne glede na to, ali se odpravljate v pisarno ali na priložnostni zajtrk, ta vsestranski slog zagotavlja, da ste v koraku z najnovejšimi trendi jeansa.

Foto: Zara
Foto: Zara

3. Kavbojke spranega videza

Sprane kavbojke so spet v središču pozornosti, njihova estetika, ki jo navdihuje vintage, pritegne pozornost. Od svetlih pastelnih do globokih indigo barv, raznovrstnost pranj vam omogoča, da se igrate z različnimi videzi. Če želite izraziti drzno izjavo, svoje sprane kavbojke kombinirajte s kontrastnim zgornjim delom – omislite si živahno bluzo ali srajco z drznimi vzorci. Obleko dopolnite z retro dodatki, kot je klobuk s širokimi krajci ali debela sončna očala. Kar zadeva obutev, se vse od klasičnih superg do gležnjarjev brezhibno ujema s spranimi kavbojkami. Pri tem trendu gre za sprejemanje sproščenega, lahkotnega šik sloga, ki izžareva brezčasen šarm.

Foto: Zara

4. Zavihane kavbojke

Trend zavihanih kavbojk se bo v letu 2024 še naprej uveljavil in ponuja ležerno in igrivo vzdušje. Popoln za predstavitev vašega najljubšega para čevljev, pa naj gre za elegantne superge ali privlačne pete. Če želite ustvariti ta videz, zavihajte rob kavbojk, da razkrijete gležnje in ustvarite prilagojen, a sproščen videz. Kombinirajte jih z majico s kratkimi rokavi ali srajco z gumbi za uglajen pridih. Poigrajte se z dodatki, kot je izrazit pas ali večplastne ogrlice, da svoji obleki dodate osebnost. Zavihane kavbojke so vsestranske, zaradi česar so bistvenega pomena v garderobi.

Foto: Zara
Foto: Zara

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.