fbpx

Modna kombinacija jeseni: suknjič in kavbojke! Kako jo nositi?

Kavbojke in suknjič - kombinacija, s katero preprosto nikoli ne boste zgrešile! Kako jih kombiniramo to jesen?

Da vam nikoli ne bi zmanjkalo možnosti za modno kombinacijo kavbojk in suknjiča, smo za vas poiskali 7 brezhibnih idej za kombiniranje. Takšna kombinacija je namreč izvrstna izbira za prehodno obdobje med poletjem in jesenjo! Od prevelikih suknjičev, ki so to jesen res “in”, do belih suknjičev in suknjičev s pasom – to je 7 načinov, kako to jesen nositi to brezčasno kombinacijo.

Suknjič, vintage kavbojke, superge

View this post on Instagram

@supergausa #supergausa #ad🤍

A post shared by Amy Julliette Lefévre (@lefevrediary) on

Gre za preprosto modno kombinacijo, ki jo nivo višje ponese suknjič, svoje udobje pa ohranja s supergami.

Prevelik suknjič

Preveliki suknjiči so v 2020 ponovno v modi, odlično pa jih lahko kombinirate z ozkimi kavbojkami in pa oprijeto,“slim-fit” majico.

Izberite barve

Kdo pravi, da morajo biti vaše kavbojke modre ali črne? Nikar! Izberite barvne kavbojke in jih kombinirajte z nevtralnim suknjičem ter majico. Za dodatno piko na i si obujte sandale s paščki.

Ohlapno od glave do pet

View this post on Instagram

A post shared by Elios studio (@eliosstudio) on

Če ste že osvojile prevelike suknjiče, potem jih poskusite kombinirati še z ohlapnimi kavbojkami in visokimi petami. Tako, in že imate povsem drugačno modno kombinacijo.

Bel suknjič

Ko potrebujete suknjič za elegantno priložnost oziroma eleganten videz, izberite belo barvo. Nekaj gosposkega je v njem. Za prefinjen videz ga kombinirajte s temnimi kabojkami.

“Vrečaste” kavbojke se vračajo

View this post on Instagram

me again 🙋🏾

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_) on

Morda ste se za vedno zapisale ozkim kavbojkam, a naj vam vseeno zaupamo, da se “vrečaste” kavbojke to sezono vračajo, vsaj tako napovedujejo trendi visoke mode. Lepo se bodo kombinirale s prevelikim suknjičem (za v celoti ohlapen videz) ali pa s suknjičem s pasom, ki bo poudaril vaš stas.

Dodajte “party” petke za dnevno-večerni videz

Če boste svoje superge zamenjale za “party” petke, ki so na primer okrašene z imitacijo dragih kamnov, boste naredile velikansko razliko, hkrati pa boste pripravljene na večer v mestu!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!