fbpx
Foto: IG @noire_swimwear

Ženske kopalke 2021: 6 modnih trendov za kopalke, ki jih moraš poznati

Trendi za ženske kopalke 2021 napovedujejo nekaj za vsak okus - od prefinjenega do športnega.

Predstavljamo vam šest trendov za ženske kopalke 2021, ki jih morate poznati, in sicer: male črne bikinke, nagubane kopalke, kopalke z naborki, vroče športne kopalke, kopalke z živalskim potiskom in kopalke z visokim pasom. Ti modni trendi bodo tako zadovoljili različne okuse, od ljubiteljic minimalizma, do športnic in pa seveda drznih deklet, ki se rade igrajo z vzorci, izrezi in slogom. Katere boste izbrale?

Male črne bikinke

Naložba v prefinjene črne bikinke za na plažo ali za ob bazen, je enakovredna naložbi v malo črno obleko. Za 2021 modni oblikovalci predstavljajo še več možnosti za črni bikini, s poudarkom na silhuetah z visokim pasom.

Prefinjeni naborki

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PatBO (@patbo)

Modni oblikovalci so za leto 2021 pripravili kopalke z nebeškimi ovratnimi izrezi z naborki in detajli na pasu, ki v kopalke vsakega sloga ali potiska vnašajo ženstvenost.

Divja stran

Zamenjajte prefinjene tone za živalske potiske, ki bodo ponovno prevzeli vodilno vlogo med trendi za ženske kopalke 2021. Načeloma “nevtralni” potisk lahko brez težav povežete s potiskanimi kaftani in svetlimi modnimi dodatki.

Nagubane kopalke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OYE Swimwear (@oyeswimwear)

Minimalistke, ki želijo kopalkam dodati nekaj svežine, bo ženstvena nagubanost materiala dodala globino, ne da bi s tem žrtvovale prefinjenost. Nagubane enodelne kopalke pa lahko imajo tudi dvojno nalogo: poleg kopalk jih lahko nosite tudi kot bodi, ki ga kombinirate s širokimi hlačami.

Vroče športne kopalke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOÌRE Swimwear (@noire_swimwear)

Letos ne bo manjkal niti športni slog kopalk. Ne glede na to, ali se nameravate potopiti v bazen, ali pa imate raje kopalke brez volančkov in vrvic, boste lahko izbirale med številnimi športno navdihnjenimi možnosti, ki ne skoparijo z eleganco.

Kopalke z visokim pasom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolina K (@carolinakuniverse)

Ko gre za kopalke, manj ni vedno več. Primer: neuničljiva predanost oblikovalcev kopalkam z visokim pasom. Kot v preteklih letih pričakujte, da boste našli vrsto možnosti z visokim pasom, od rahlo retro kratkih hlač do visoko krojenih stilov iz 90. let prejšnjega stoletja.

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!