fbpx

Ženske rojene v teh 4 astrološih znamenjih magnetno privlačijo moške

Lepa ženska. Foto: Lucas Andrade / Unsplash

Obstajajo lepe, a hkrati nevarne ženske, katerih čari lahko moške obnorijo. Skrivnostne, pogosto nedostopne, vendar za moške neustavljive in izjemno privlačne.

Le katere so takšne ženske? Poglejmo.

Tehtnica

Tehtnice so znane po svoji lepoti, nežnosti in prefinjenosti. Oblačijo se elegantno in okusno, nosijo drag nakit in zapeljivo dišijo. Samokritičnost pomaga tehtnici, da se spremeni, da izpolni visoke standarde.

Ženske, rojene v tem znamenju, upravičeno veljajo za najbolj ljubljene. Njihovemu znamenju vlada Venera, zato vedo vse o umetnosti ljubezni. Raje imajo moške umetniške narave – igralce, pevce, pisatelje, glasbenike, ne pa močne in poslovne ljudi.

Tehtnica želi, da jo vsi občudujejo. Je draga slika, ki zahteva razkošen okvir. Na vsaki zabavi bo v središču pozornosti. Njena prisotnost navdihuje druge. Močnejši kot je pritisk, bolj je trmasta. Sprejema le nežne besede.

Foto: envato

Devica

Ženske device vedno ohranjajo svoje dostojanstvo, a so hkrati zelo čustvene. Popolnoma skrivajo, kar čutijo. Njihove notranje težnje skoraj vedno ostanejo skrivnost. Vedno se obnašajo kot prave dame. Nasprotnika so sposobne užaliti le, če so provocirane.

Zanimajo jih literatura, glasba in umetnost. Moške privlači njihova nedostopnost in hladnost, pa tudi njihova velikodušnost, potrpežljivost, prijaznost in predanost. Ženska devica ve, kaj si moški želi. Ima prirojene vrhunske analitične sposobnosti.

Kozorog

Ženska kozorog je sposobna prikriti vse pretrese v svojem življenju ali karieri pred drugimi. Ne mara izkazovati šibkosti, noče videti sočutnega pogleda v očeh drugih ljudi, ker noče izgledati kot poraženec.

Jasno ve, kakšnega moškega potrebuje. Pritegnila ga bo s svojim izjemnim intelektom, pridnostjo in celo svojo hladnostjo. Lahko manipulira z moškimi, ne da bi se oni tega zavedali. Ženska, rojena v tem znamenju, ceni predanost, nikoli ne odpusti izdaje in se zlahka odloči za ločitev od osebe, ki jo je izdala.

Ve kaj hoče. Foto: Alexander Plonskij / Unsplash

V njenem življenju ni dram ali spletk. Nima veliko prijateljev in ne uživa v hrupnih zabavah. Enako pričakuje od svojega partnerja.

Ribi

Ženska riba je videti krhka, nežna in nezaščitena. Njena moč je v šibkosti. Kateri moški noče biti podpora očarljivi dami, ki potrebuje zaščito in pomoč?

V moškem prebudi vse njegove naravne nagone. Ob njej se počuti kot primarni lovec, pripravljen narediti vse za nasmeh svoje izbranke.

Njihov šarm je neustavljiv, osvaja s svojim nasmehom in humorjem. Pričakuje, da bo moški pokazal galantnost in lepo vzgojo. Njen moški mora biti ves čas gentleman.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!