fbpx

Torretta Palace Hotel: prelestna počitniška rezidenca na čudovitem koščku dalmatinske obale

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V zgodovinsko in kulturno zaščitenem območju Turanj, nekaj kilometrov ven iz Zadra, se nahaja razkošni Torretta Palace Hotel.

Hotel Torretta Palace z morsko obalo povezuje kratka pot, ki vodi vse do Sv. Filipa i Jakova. Po manj kot sto metrih tako dosežete krasno plažo s kamenčki, kjer si lahko namestite brisačo ali pa jo pustite kar na sončni terasi pred hotelom. Okolica je kot nalašč za kolesarjenje, kolesa pa si lahko izposodite tudi v sklopu hotela.

Izbirate lahko med širokim naborom sob in suit, med katerimi vsak najde tisto, ki mu je pisana na kožo. Elegantno opremljene sobe se lahko pohvalijo z balkoni in terasami, s pogledom na morje, vse so opremljene z mini barom in televizorji. V vsaki sobi najdete tudi manjši del, namenjen pisarni, če se med odmorom pojavijo službene obveznosti.

Na terasi se nahaja tudi masažni bazen, ob jutrih pa vas tu božajo sončni žarki, medtem ko srebate kavo in grizljate okusen zajtrk, s katerim vas razvajajo v Torretta Palace Hotelu. V sklopu hotela je oblikovana tudi restavracija, ki slovi po sredozemski kulinariki.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!