Ženske z ”bradami in brki”, ki jim jih zavidajo še moški

Ženske z bradami in brki iz las

Pravijo, da se ženske bradam in brkom ne morejo upreti, a dekleta, ki jih boste spoznali v nadaljevanju, se bradi niso mogle upreti dobesedno, saj so si iz svojih dolgih las namesto kitk, čopov in podobno spletle brade in brke, ki bi jim jih poleg vseh moških zavidali tudi Vikingi, Gandalf in drugi čarovniki.

Brade in brki so moški ponos in v zadnjem času tudi svojevrsten seksualni simbol. Posvojili so jih hipsterji, posvojili so jih uspešni poslovni moški, in številne ženske so to sprejele odprtih rok. Nekatera dekleta pa niso čakala na svojega princa s košato brado in brki in so zadeve vzela v svoje roke ter si brado in brke pustila ”rasti” kar s pomočjo svojih dolgih las.

PREBERITE ŠE: Svetovno prvenstvo bradačev in brkačev 2015: to so uradno najlepši brki in brade na svetu

Namesto spletanja na klasične načine so svoje dolge lase uporabile za košate stvaritve, na katere bi bili ponosni tudi tisti bradači in brkači, ki se udeležujejo svetovnega prvenstva bradačev in brkačev.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vse je za nekaj dobro: osebe, ki zamujajo, so uspešnejše