Gostilnica in pivnica Šiška: raj za pivoljubce in gurmane

Gostilnica in pivnica Šiška
Zadnjič posodobljeno: :

Če se boste v Šiški kakšen večer spraševali, če je še kaj odprtega, potem bo to zagotovo sveže odprta gostilnica in pivnica Šiška, ki je svoja vrata nedavno odprla na tržnici Šiška, v prenovljenih prostorih nekdanje gostilne Na vasi. Pivo tam že veselo teče, kot ogenj pa se po Ljubljani širi govorica, da imajo izvrstne burgerje, seveda pa prav nič ne zaostaja tudi druga kulinarična ponudba, ki je vsaj tako pestra kot nabor pijač. Gostilnica in pivnica Šiška je mesto za gurmane, pivoljubce in željne zabave.

Osnovne Informacije
Naslov

Gostilnica in pivnica Šiška
Drenikova 35
1000 Ljubljana

Urnik

Pon.–čet.: 9.00–10.00
Pet.–sob.: 9.00–24.00
Nedelja: zaprto

Kontakt

030 332 500

V Šiški se je nedavno odprla gostilnica in pivnica Šiška, ki v četrtek, 10. decembra 2015, ob 18. uri vabi na otvoritveno zabavo, na kateri se bo, kot se za pivnico spodobi, dobro ”papcalo in pupcalo”. Pričakali vas bodo suhomesni in sirni narezki, verjetno pa ni treba posebej poudarjati, da bo potekala tudi degustacija piv.

PREBERITE ŠE: Burger bar Pop’s Place: burgerji in butično pivo v stari Ljubljani

Gostilnica in pivnica Šiška bo razvajala vaše brbončice do amena.
Gostilnica in pivnica Šiška bo razvajala vaše brbončice do amena.

Čeprav se sliši skoraj ”blasfemično” za pivnico, se bo točilo tudi vino, medtem ko sladko presenečenje prihaja v obliki 20-odstotnega otvoritvenega popusta na nekatere jedi z jedilnega lista, kjer se je med bogato ponudbo (testenine, njoki, mesne jedi, zelenjava, burgerji, juhe, predjedi, solate, sladice, kot so štruklji, palačinke in jabolčni zavitek …) kar težko odločiti, kaj izbrati. A to so sladke skrbi, pa naj gre za izbiro malice, kosila, piva ali katerega drugega napitka.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Cornettoccino: kapučino v kornetu je razlog, da komaj čakamo, da obiščemo Dunaj