Ženski modni trendi za pomlad/poletje 2017, ki jih moraš poskusiti

Vsako sezono nam modni oblikovalci postrežejo z novimi kosi in poskrbijo, da postanejo trend: ogromne kariraste rute, superge v kombinaciji z oprijetim krilom, preveliki plašči in še bi lahko naštevali. Tukaj so najboljši trendi prihajajoče pomladi in poletja, ki vas bodo nedvomno navdihnili.

Ženski modni trendi za pomlad/poletje 2017, ki jih moraš poskusiti:

Cvetlični vzorci

Cvetlični vzorci so odličen način, kako lahko pozdravimo pomlad. Romantičnost je prevzela obliko zračnih oblek, lahkih kril, oprijetih oblek in svilenih oblek brez rokavov. Vse skupaj daje vtis pomladanske lahkotnosti in preprostosti.

View this post on Instagram

Hot 🌶 . . For shopping link in Bio

A post shared by GIA | Global Influencer Agency (@globalinfluenceragency) on

View this post on Instagram

Left or right? 📸@lucaghidoni #LFW

A post shared by XENIA TCHOUMI (@xenia) on

Seksi noge

Le kaj je bolj seksi kot globok izrez na dolgi obleki? Stilisti za pomlad in poletje 2017 predlagajo vse prej kot skromne obleke. Tudi zvezdnice so vsako leto drznejše.
https://www.instagram.com/p/BFhUifnNXfR/
https://www.instagram.com/p/BIHNV0zg3Gv/

Rumena

Rumena je ena od najbolj trendovskih barv prihajajoče sezone. Je najboljši antidepresiv za tiste, ki ste utrujeni od zimskega mrazu in sanjate o toplem soncu. Najlepša stvar tega trenda je verjetno njegova vsestranskost.
https://www.instagram.com/p/BQs4w-HjnDL/
https://www.instagram.com/p/BNwimP5hVcr/

Naborki in volančki

Naborki, volančki so bili vedno simbol zasanjane in elegantne ženskosti, obleki pa dajejo poseben čar. Izberite, kar želite: velike naborke ali pa manjše in lažje romantične volančke. Bodite pa pozorne, kako se prilagajajo vaši postavi.

View this post on Instagram

Cute? . . For shopping link in Bio

A post shared by GIA | Global Influencer Agency (@globalinfluenceragency) on

PREBERITE ŠE: Noro simpatične modne kombinacije, ki jih boš to pomlad želela nositi

Asimetrija

Asimetrija je eden od najdrznejših modnih trendov. To je okus svobode v svetu konvencionalnih oblik: priložnost, da smo, kar želimo biti, tudi v najbolj klasični opravi, način, da si podredimo svet s samo enim dodatkom.

Super široki rokavi

Trend super širokih rokavov nas preprosto razveseljuje. Silhuete z njimi postanejo ekscentrične in ženstvene, zato te briljantne rešitve modnih oblikovalcev ne moremo prezreti.

Bleščice

Svetleče bleščice so trend, ki priteguje poglede, a ga je treba skrbno izbrati in prilagoditi (sicer lahko elegantno podobno hitro spremenimo v nočno moro). Če želite poudarek z bleščicami, potem izberite en del svoje oprave – majico ali krilo.
https://www.instagram.com/p/BMlNte4BqEP/
https://www.instagram.com/p/BOUa-JOh01-/

Kovinski odtenki

Kovinsko srebrna je barva, ki naredi naš celoten videz dih jemajoč in futurističen: dodatki so sekundarni. Pomembno je, da je na naši opravi kar nekaj kovinsko srebrne, zato se ne ustrašite in izberite srebrno obleko, krilo in srajco.


https://www.instagram.com/p/BQup7osBiGB/

Globok izrez

Stilisti so enotni: še en modni trend te pomladi in poletja je globok izrez na najbolj nepričakovanih mestih. Ne bojte se in pokažite nekaj več. Še en bonus: globok izrez se odlično poda tudi k vsem vzorcem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Balmain x Maluma: glasba in moda se prepletata v novi kolekciji francoske modne hiše