Zgodba o največji zablodi človeštva ti bo za vedno spremenila življenje

Človeška največja zabloda

Velikokrat je potrebna tragedija, da se zavemo, kako majhni in nemočni smo na tem planetu. Ta ''tragedija'' je bila za Dereka Mullerja Černobil oziroma obisk tega mesta duhov v Ukrajini, ki ga je spodbudil, da si je za ''boksarsko vrečo'' vzel največjo zablodo človeštva. Nastal je zanimiv zapis, ki vam bo za vedno spremenil življenje.

Derek Muller iz Veritasiuma je v svojem prispevku o največji zablodi človeštva – k razmišljanju katere ga je spodbudil obisk Černobila – dejal, da zanj ni bilo najtežje spoznanje, da bog ne obstaja, ampak spoznanje o lastni minljivosti.

PREBERITE ŠE: Kako bi spremenil svet, če bi ga lahko?

”Ko sem bil mlajši in je šlo kaj narobe, sem se sprijaznil z dejstvom, da bo nekoč bolje, v nekem drugem življenju, naj bo to posmrtno življenje, reinkarnacija, karkoli. Opustiti to iluzijo je bilo težko, a me je prisililo, da sem se začel spoprijemati s težavami v življenju, da sem, če je bilo kaj narobe, nekaj spremenil, če ne, bi zapravil še ta čas, ki mi je ostal.” Prispevek, ki ti bo dal pošteno misliti!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!