萝卜是一种很好的食物,可以帮助您保持良好的 pH 值,而且它们还富含维生素 C。它们还可以帮助您的消化系统清除体内毒素。我们为您准备了一份极佳的时令配菜食谱。
Če niste ljubitelj surovih redkvic, poskusute pečene 萝卜 s prelivom iz masla ali kokosovega olja in meda. Tako pečene rekdvice bodo imele sladko noto, ki bo odlično dopolnila vašo glavno jed.
组成部分
- 1 šopek redkvic
- 2汤匙蜂蜜
- 2 žlici stopljenega kokosovega olja ali masla
- 1/2 žlice balzamičnega kisa
方向
- Postavite pekač v pečico in jo segrejte 200 stopinj.
- Zmešajte stopljeno olje ali maslo, med in kis.
- Redkvice operete, jim odrežemo zgornji del in jih razpolovite
- Postavite jih v skledo in jih prelijete z mešanico olja, kisa in medu.
- Pekač vzamete iz pečice, ga obložite s peki papirjem in nanj stresete redkvice, ter jih pečete 20 minut.
- Občasno jih premešajte. Okrasite jih s peteršiljem in jih postrezite še tople.