fbpx

Zimska pravljica za otroke: Maša in Medved na ledu

24. in 25. februarja 2017 bodo lahko vaši otroci v Dvorani Stožice v Ljubljani priča neponovljivi dogodivščini. Priljubljeni ruski animiran film Maša in Medved bo namreč zaživel v neverjetnem spektaklu. Maša in Medved na ledu je zabava za vso družino, ki bo navdušila tako najmlajše člane kot njihove starše. Vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Dvorana Stožice, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
36 €

Ruski animirani film Maša in Medved, ki je predvajan tudi v Sloveniji, je priljubljena risanka, ki jo je časopis Animation uvrstil med risane klasike. Letošnjo zimo bodo lahko otroci stopili v resnični svet tega priljubljenega filma. Maša in Medved na ledu, predstava z akrobati, vrhunskimi drsalci in 3D-animacijami, gostuje 24. in 25. februarja 2017 v Ljubljani, v Dvorani Stožice.

PREBERITE ŠE: Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo!


Priljubljeni junaki te čudovite risanke bodo gledalce popeljali v čarobni svet, poln humorja, dobre glasbe in neverjetnih drsalno-akrobacijskih figur. Predstava Maša in Medved na ledu je že požela svetovni uspeh. Ogledalo si jo je že več kot 55.000 gledalcev po celi Evropi. Predprodaja vstopnic po znižani ceni se je že začela ter bo potekala vse do 30. novembra 2016. Svojo vstopnico za ta nepozabni spektakel si lahko zagotovite na prodajnih mestih Eventima. Odsek predstave si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Dodatne Informacije

Več informacij:
eventim.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.