fbpx

Vector Luna BMW i – BMW s pametno uro, ki zdrži cel mesec!

Že mogoče, da na trgu pametnih ur dominirata Apple in Samsung, a Vector Watch je edini ponudnik pametnih ur z avtonomijo 30 dni. BMW je skupaj z bukareško znamko izdelal izjemno športno-elegantno pametno uro, ki jo je navdihnila podznamka BMW i, točneje model i3 in i8. Za pašček uporablja isto usnje kot sedeži dvojice, svojo pripadnost pa izraža tudi z logotipom na številčnici.

Pametna ura Vector Luna Smart Watch BMW i Edition je plod sodelovanja znamke BMW in Vector. Uro krasi usnjeni pašček, na katerem bodo poznavalci prepoznali tipične BMW-jeve našitke, takšne, kot jih najdemo na sedežih modelov BMW-jeve podznamke BMW i.

Vector in BMW sta navdih za pametno uro poiskala pri BMW-jevi podznamki električnih vozil.
Vector in BMW sta navdih za pametno uro poiskala pri BMW-jevi podznamki električnih vozil.

Od standardne Vectorjeve ure jo loči tudi logotip podznamke in številčnica, ki sta jo navdihnila modela BMW i3 in i8, sicer pa ima standardno Vectorjevo ogrodje iz nerjavečega jekla. Izdelali bodo vsega 150 primerkov.

PREBERITE ŠE:


Pametna ura Vector je izšla že leta 2015, njena glavna odlika pa je 30 dni avtonomije, za kar je zaslužen predvsem nepotraten zaslon. Kljub temu zmore, kar zmorejo bolj potratne ure, med drugim meri aktivnosti in spanec. Deluje tako v okolju Android, iOS kot Windows. Zanjo je treba odšteti 560 evrov. Sodelovanje med BMW-jem in izdelovalcem pametnih ur je še eno v vrsti tovrstnih sodelovanj. Audi se je na primer povezal z znamko LG. Pametna ura LG Watch Urbane LTE tako prek aplikacij med drugim omogoča zaklepanje/odklepanje vozila in hupanje.

Galerija – pametna ura Vector Luna Smart Watch BMW i Edition

Dodatne Informacije

Več informacij:
vectorwatch.businesscatalyst.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.