fbpx

Zimske razprodaje: pravi nakup so večni zimski kosi

V trgovinah z oblačili že več kot teden dni potekajo razprodaje zimskih oblačil/zimske garderobe. Nikar se ne (pri)silimo, da kakšno stvar kupimo samo zato, ker je znižana. Raje se sprehodimo med policami in pobrskajmo za večnimi zimskimi kosi, ki jih bomo lahko nosile kljub spreminjajočim se modnim smernicam.

Čeprav nekatera dekleta komaj čakajo na razprodaje, je smiselno, da tudi na razprodajah delujemo z razumom. To pomeni, da oblačil ne izbiramo le na podlagi nizke cene, temveč predvsem na podlagi njihovi nosljivosti. Pomisliti moramo, katere znižane kose bomo kljub spreminjajočim se modnim trendom še lahko nosile in kateri izmed teh kosov so hkrati dovolj kakovostni, da spadajo v našo omaro.

PREBERITE ŠE: Modna pravila, ki jih lahko v letu 2016 prekršimo

Klasična, brezčasna zimska oblačila morda niso najcenejša ali najbolj barvita, bodo pa zagotovo poskrbela, da bomo izboljšale svoj “chic” faktor. Z nekaj modnimi dodatki in dobro rdečo šminko smo pripravljene na osvajanje ulic zimo za zimo.

Izbrali smo nekaj večnih zimskih kosov, z nakupom katerih niti na razprodajah ne bomo zgrešile. Saj veste, moda veni, stil je večen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!