fbpx

ZlatAir Chalets: zimska idila v lesenih kočah na Planini Zlatar

Foto: Zlatair.chalets

V zadnjih letih je vse bolj priljubljeno preživljanje zimskih počitnic z družino ali prijatelji v lesenih kočah v naravi. Za pravljične zimske destinacije se ni treba odpraviti v Francijo, Švico, Avstrijo ali Nemčijo, saj imamo v soseščini pravo zimsko idilo. V Zlatarju, priljubljeni zimski destinaciji v Srbiji, obdani z gozdom in snegom, smo našli čudovite lesene koče -ZlatAir Chalets.

Prizori lesenih koč in ogromnih borovcev pod snegom so videti pravljično. Tako se lahko vsi ljubitelji smučanja ter tudi takšni, ki radi uživate na svežem zraku odpravite na pravi zimskih oddih v gorah, ki izgleda kot iz pravljice.


Te čudovite lesene koče, obdane z naravo se nahajajo na planini Zlatar, 32 km od Zlatibora v Srbiji. ZlatAir ima osem hišic, štiri na dveh lokacijah, urejenih v gorskem slogu. Neverjetno veliko pozornosti je bilo namenjeno udobju in detajlom, da bi bilo vaše bivanje v Zlatarjuše lepše. Pri izdelavi in ​​dekoraciji koč so bila uporabljena samo naravni materiali. Vsaka hiša v pritličju ima kopalnico, dnevno sobo z odprto kuhinjo.

Kuhinje so opremljene z vsemi potrebnimi električnimi aparati, kot tudi prostor za shranjevanje. Vsaka koča ima prostorno teraso in udobno dnevno sobo. V mansardi sta dve ločeni spalnici, z eno glavno posteljo in dvema ločenima posteljama. Na voljo je tudi velik prostor za žar s pokrito poletno hišico, klopmi in mizami za 15 oseb. V bližini se nahaja tudi smučarski center, trgovine in restavracije.

Dodatne Informacije

Zlatar Zlatair Chalets

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!