Znanstveniki pravijo, da teh 7 zanimivih ženskih značilnosti najbolj privlači moške

Včasih naše pomanjkljivosti povečajo našo privlačnost in tiste lastnosti, ki se jih najbolj sramujemo, postanejo najljubkejše in celo zelo zapeljive. In znanstveniki to potrjujejo. Tukaj je 7 zanimivih ženskih značilnosti, ki najbolj privlačijo moške.

7 zanimivih ženskih značilnosti, ki najbolj privlačijo moške:

Znoj

Ko prepotene stopite iz telovadnice, vas je morda sram. Ljudje namreč ‘diskriminiramo’ kar bilijon vonjav. In med tem, ko znoj morda res ni najbolj prijeten, naj bi veliko povedal o tem, kaj čutimo. Znanstveniki namreč pravijo da je ‘vonj sreče’ zelo nalezljiv. Ko ga namreč zavohamo, se tudi mi počutimo bolj srečne.

Znoj
Znoj

Nalezljiv smeh

Psihologi pravijo, da lahko, če spoznamo nekoga z iskrenim smehom, pričakujemo pozitivno romantično vez. Življenje bo namreč polno smeha in pozitivnih čustev.

Nalezljiv smeh
Nalezljiv smeh

Očala

Očal nikar ne nosite samo za branje. Raziskave so namreč pokazale, da so ženske z očali moškim bolj privlačne in seksi.

Očala
Očala

Bele črte od sončenja

Bolj svetli deli vašega telesa so lahko videti še bolj ‘goli’. Pritegnejo moško pozornost, saj se želijo dotakniti teh nežnih delov vaše kože.

Bele črte od sončenja
Bele črte od sončenja

Neurejene pričeske

Neurejeni kodri, naravno valoviti lasje ali neurejena figa so pričeske, ki si jih moški ne bojijo uničiti, ko vas objamejo. Prav tako so videti veliko bolj naravno kot pa zapletene pričeske z veliko laka za lase.

Neurejene pričeske
Neurejene pričeske

Videz brez ličil

Znanstveniki so izračunali, da 40 odstotkov ljudi meni, da so ženske brez ličil bolj privlačne.

Videz brez ličil
Videz brez ličil

Trebušček

Majhen trebušček poskrbi za plus točke vaši privlačnosti. Znanstveniki pravijo, da je najpomembnejše, da smo pozorni na naše telesne proporce. Raziskave namreč kažejo, da so moški, ki so gledali fotografije žensk s postavo peščene ure, občutili več impulzov na področjih v možganih, ki so odgovorni za užitek.

Trebušček
Trebušček

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Majhen vodnik za moške: kaj je ženskam na moških tako seksi?