fbpx

Zunanji disk Silicon Power Bolt B80: strup je v majhnih ‘flaškah’

Saj je pravzaprav že čas, da se tudi zunanji diski primerno ‘skrčijo’, hkrati pa postanejo zmogljivejši. Če se lahko procesorji, računalniki in preostale tehnološke napravice, zakaj se ne bi še zunanji diski? Naj vam predstavimo novi zunanji disk podjetja Silicon Power, ki vas bo ‘odpihnil’.

Silicon Power Bolt B80 je izjemno majhen in lahek zunanji disk, vanj boste lahko ‘pospravili’ kar 480 gigabajtov podatkov.

Disk ima pravzaprav obliko diska, ki ga krasi aluminijasto ohišje in v višino meri vsega 12 milimetrov, tehta pa 53 gramov. Podatke boste prenašali prek vmesnika USB 3.1 druge generacije s hitrostjo 550 megabajtov na sekundo (450 megabajtov za pisanje). Deluje v operacijskih sistemih Mac OS, Windows ter Linux. Varen je pred prahom, vodo (IP68) ter tudi tresljaji. Za lažjo prepoznavo delovanja, bo svetila rdeča LED-lučka. Ne skrbite, vse JPEG, RAW, PDF in ostale datoteke bodo ‘poletele’ z izjemno hitrostjo. Tudi videoposnetki 4K ne bodo zaostajali.

Cena za Silicon Power Bolt B80 še ni znana.

Galerija – Zunanji disk Silicon Power Bolt B80: v majhnih “faškah” je strup

Dodatne Informacije

Več informacij:
silicon-power.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!