fbpx

Zvezdni utrinki 2022: kdaj je največ zvezdnih utrinkov

Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Zvezdni utrinek predstavlja čudovit trenutek, ko zvezde poletijo po nebu in nam sporočajo, da se lahko izpolni vse, kar si želimo, tudi tiste najbolj skrite želje.

Perzeidi, meteorski roj, so eden najmočnejših in najsijajnejših padavin zvezd padalk, utrinkov v letu. To je eden izmed treh najsvetlejših meteorskih rojev. Kdor bo gledal v nebo na prostem, kjer ni veliko uličnih luči, bo imel čudovit pogled nanje.

Vrhunec zvezdnih utrinkov bo med 11. in 13. avgustom 2022. Najbolj aktivna noč bo noč z 12. na 13. avgust. To so trije dnevi, ko bodo zvezde padalke najbolj vidne človeškemu očesu. Če bo nebo jasno, lahko vidimo 2-3 zvezde na minuto.

Astrologi ugotavljajo, da bodo Perzeidi v letu 2022 v popolni sinergiji z močjo planetov in zvezd.

via GIPHY

Pomagajo nam prepoznati in sprejeti svoje šibkosti. Ta tok nas napolni z močjo in samozavestjo, pomaga se znebiti kompleksov, slabih navad in negativnega mišljenja.

V obdobju njihove aktivnosti astrologi svetujejo, da čim pogosteje delate dobra dela – to pritegne srečo.

To je odličen čas za preobrazbo vašega doma. Lahko popravite, premaknete, očistite, preuredite pohištvo, kupite nekaj novega od dodatkov in gospodinjskih aparatov.

Eden najpomembnejših obredov pa je zamišljanje iskrene, nematerialne želje iz srca, ko zagledate zvezdo padalko. Tako kot sveti na nočnem nebu, tako naj sije tudi vaše upanje, da bo ta želja res postala resničnost, del vašega življenja.

Čudeži so možni – vse, kar si želite, je vaša pot in to lahko uresničite.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!