fbpx

Finančni horoskop avgust 2022: se boste končno znebili dolgov?

Foto: envato

Kaj vam prinaša avgust? Finančno svobodo ali dolgove?

Ugotovite, kaj vašemu znamenju napoveduje denarni horoskop za avgust 2022! Se bodo vaš denarni tok izboljšal?

Oven

Oven je eno tistih znamenj, ki bodisi ima denar bodisi ima prazno denarnico – vmesne poti ni. Avgusta 2022 se bo soočil s finančno izgubo. Toda ta okoliščina ne žalosti ognjenega znaka, vedno pozna možnosti in izhode. Oven pomanjkanje sredstev nadomesti z bogatim in aktivnim življenjem, ki ne zahteva posebnih izdatkov. Namesto kina – sončne zahode in vzhode na prostem bo drage restavracije zamenjalo kosilo v parku s sorodno dušo. Zahvaljujoč optimistični naravnanosti bo lahko neboleče preživel obdobje stagnacije.

via GIPHY

Bik

Finančni horoskop za avgust bikom svetuje, naj premislijo o stroških. Navajeni ste udobja in dobrega počutja, ste hedonist in uživate, ko ste obkroženi z lepimi stvarmi. Toda v bližnji prihodnosti bodo ti stroški nelogični. Pametneje je razmisliti o naložbenih in varčevalnih možnostih. Le tako se boste lahko postavili v bolj stabilen finančni položaj.

Dvojčka

Dvojček se lahko pohvali s svojim položajem: v primerjavi z drugimi dela stvari natančno. To znamenje je pod energijo Merkurja – je na pragu velikih poslov in poslovnih predlogov, ki bodo v drugi polovici avgusta prinesli impresivne zneske. A to ni razlog, da živite na veliko: zaradi povečane porabe za zabavo se bo do konca poletja v proračunu dvojčkov pojavil primanjkljaj.

via GIPHY

Rak

Zaželeno je, da se rak osredotoči na nepremičnine, finančni horoskop za avgust zagotavlja, da bodo zdaj postale njegov vir dohodka ali priložnost za varčevanje. Če ste lastnik stanovanjske nepremičnine, boste morda želeli razmisliti o najemu ali prodaji. Zmanjšajte porabo za dom in ne načrtujte velikih nakupov, kot so gospodinjski aparati ali pohištvo.

Lev

Poslovni horoskop levom svetuje, naj ne tvegajo! Dvomljive posle odložite na jesen ali izberite bolj zanesljive partnerje. Ne nasedajte obljubam o velikem in hitrem zaslužku, saj obstaja nevarnost, da postanete žrtev prevare. Vaša taktika za avgust je preračunljivost in načrtovanje. To je tisto, kar vam bo omogočilo preživetje v težkih gospodarskih razmerah in celo povečalo promet sredstev.

via GIPHY

Devica

Finančni horoskop za avgust devico spodbuja k trdemu delu. Učinkovitost in požrtvovalnost bosta prinesli rezultate in to zemeljsko znamenje bo znalo rešiti dolgoletne težave, ki so se. Ne zavrnite tudi zunanje pomoči: sorodniki ali vlagatelji bodo ponudili materialno pokroviteljstvo, kar bo dobrodošlo.

Tehtnica

Avgust obeta za tehtnice težko obdobje v materialnem smislu. V začetku meseca jo bodo pričakali dolgovi in ​​zamude pri posojilih, ki jih sama ne bo mogla pokriti. Odrešitev za očarljive in karizmatične tehtnice bo pomoč partnerja. Prosite za pomoč, ko jo potrebujete, vendar naslednjič bolj skrbno načrtujte svoje finance.

via GIPHY

Škorpijon

Medtem ko so drugi zaskrbljeni zaradi pomanjkanja sredstev in jih muči tesnoba v času krize, ima škorpijon dobre možnosti. Ve, da ima vsak problem veliko priložnost, če je delo opravljeno pravilno. Finančni horoskop za avgust podpira ta pristop in obljublja povečanje sredstev. Večino denarja boste vložili v družino – ne skoparite s prijetnimi presenečenji za otroka ali večerjo v restavraciji za vso družino.

Strelec

Mesečni horoskop spodbuja strelce, da nadzorujejo svoje stroške. Pretirana impulzivnost in tveganost v avgustu ne samo, da ne obljubljata dobička, ampak izpostavljata tudi težave. Jupiter vpliva na neuspešen projekt in opustitve, kar bo negativno vplivalo na finančno stanje strelcev.

via GIPHY

Kozorog

Avgusta kozorog tvega končanje prijateljskih odnosov zaradi denarnih težav. Možno je, da nekateri dolgovi ne bodo vrnjeni in da boste posojilo zavrnili. Poskusite najti ravnotežje in vse rešite s komunikacijo. V tem obdobju največ izzivov prinašajo spori zaradi denarja.

Vodnar

V trenutni situaciji se vodnar počuti precej samozavestnega. Zapravljate za neke malenkosti, ki vas veselijo – jutranja kavica, majhni rituali … V tem uživate, vendar ste si naredili dober proračun in veste, kam gre vsak dinar. to vam prinaša odlično ravnovesje med užitkom in prihranki.

via GIPHY

Ribi

Finančni horoskop za avgust svetuje ribam, naj se ta mesec odpovejo velikim naložbam in izdatkom. Še pred začetkom jeseni bo to vodno znamenje spoznalo, koliko denarja je zapravilo, in lahko bi ravnal drugače. Ko ste pod stresom, se sprostite v naravi. Živčnost ne reši ničesar.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!