fbpx

Zvok, ki vas prevzame: tako glasbo čutijo Jure Košir ter Mike in Jasna Vale

Zakaj Harman Kardon?

Zadnjič posodobljeno:

Morda ste že videli zvočnike, zvočne sprejemnike ali celo slušalke, na katerih je odtisnjena znamka Harman Kardon. Ste se vprašali, kaj je Harman Kardon ali zakaj so naprave, ki jih izdelujejo, cenjene po vsem svetu? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili pritrdilno, vam ponujamo vpogled v Harman Kardon in zakaj nanj prisegajo tudi Jure Košir ter zakonca Mike in Jasna Vale.

Kaj je Harman Kardon?

Harman Kardon sta leta 1953 ustanovila Sidney Harman in Bernard Kardon v Stamfordu v ZDA. Blagovna znamka je danes divizija podjetja Harman International, ki proizvaja visokokakovostno avdio opremo in naprave za široko potrošnjo, kot so slušalke, zvočniki in zvočni sistemi. Poleg avdio opreme Harman Kardon, podjetje Harman International izdeluje in prodaja tudi druge znane blagovne znamke, kot je JBL, AKG, Mark Levinson, Infinity in Crown Amplifiers.

Od samega začetka se je Harman Kardon osredotočil na oblikovanje in izdelavo zvočne opreme po najvišjih avdio standardih. Zato ne preseneča, da so njihovi zvočni sistemi prisotni tudi v prenosnikih velikih računalniških podjetij, kot so ASUS, Lenovo, Toshiba in Dell. Dovršenost njihovih zvočnih sistemov pa so prepoznali tudi proizvajalci avtomobilov višjega cenovnega razreda, kot sta Mercedes in BMW, katerih avtomobili so opremljeni z zvočnimi sistemi in elektroniko podjetja Harman Kardon.

Zakaj Harman Kardon?

Filozofija vseh naprav Harman Kardon je eleganten dizajn in visoko kakovosten zvok. Poleg odlične bas linije in čistosti zvoka se Harman Kardon produkti lahko pohvalijo z dovršenim dizajnom in predstavljajo dizajnerski dodatek k notranji opremi doma.

Jure Košir, kateremu glasba predstavlja sprostitev in navdih za ustvarjalnost, se je s kvaliteto zvoka Harman Kardona spoznal že pred desetletjem. Poglejte v spodnjem videu, kako glasba preveva življenje Jureta Koširja in zakaj prisega na Harman Kardon.

Harman Kardon pa je s svojo eleganco in brezčasnim dizajnom omrežil tudi enega od najbolj znanih slovenskih glasbenih producentov. Mike Vale in njegova žena Jasna dobesedno živita z glasbo. V spodnjem videu razkrivata, zakaj je zanju glasba še posebno pomembna in kje čaka prostor za zvočnik Harman Kardon.


Izdelki Harman Kardon so v Sloveniji na voljo izključno v trgovinah Big Bang in na spletni strani bigbang.si.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.